INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - REAL MADRID

Raul, alături de Real Madrid în deplasarea de pe Wembley! Cuvinte mari la adresa lui Cristiano Ronaldo

Getty / Gulliver Images
Getty / Gulliver Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 09:00

Raul Gonzalez o însoțește pe Real Madrid în deplasarea de pe Wembley, unde formația spaniolă o va întâlni pe Tottenham în etapa cu numărul 4 din Champions League.

"E prima dată când sunt aici. N-am jucat niciodată, nici pe vechiul Wembley, nici pe cel nou. Mi-aș fi dorit să pot schimba niște pase acolo. Sunt fericit să fiu aici, ne aflăm în fața unui joc minunat și foarte important.

E adevărat că meciul cu Girona nu a fost cel mai bun, toată lumea știe că trebuie să dăm mai mult. Vom face asta la meciul din Champions League. Veți vedea Realul nopților mari din Champions League.

Am un sentiment bun cu privire la acest meci. Atunci când pierzi un meci știi că nu ai făcut bine anumite lucruri. Echipa e motivată, e în fața unei provocări imense. A câștigat de două ori Liga Campionilor și de ce să nu o facă și a treia oară.

Referitor la Cristiano, ce face el la Real Madrid și ce a făcut de-a lungul anilor e ceva dificil de repetat. Suntem fericiți să-l avem, e un om cheie în echipa noastră și unul dintre cei mai buni din istoria Realului", a zis Raul.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează