INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 1-4

Reacția lui Zidane după ce a intrat în istorie: "Nu aș fi crezut că pot câștiga tot! Când am luat campionatul am fost mai fericit" » Ce spune despre viitorul său

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 09:19

Real Madrid a câștigat finala UEFA Champions League, 4-1 cu Juventus, devenind singura echipă care câștigă de două ori la rând trofeul, în actualul format.

Zinedine Zidane, primul antrenor care câștigă două trofee Champions League consecutiv, a vorbit despre meci și despre viitorul său pe banca madrilenilor.

"Este o bucurie imensă pentru toți, dar mai ales pentru jucători și pentru acest club uriaș. Nu este ușor să câștigi campionatul și Liga Campionilor. Am reușit asta prin multă muncă și cu iluzii. A fost un an spectaculos.

Este o zi specială, dar câștigarea campionatului a produs o fericire mai mare pentru că am reușit asta după 38 de meciuri. Trebuie să îi felicit pe jucători. Sunt incredibili. Sunt fericit, chiar dacă nu se vede. Pe interior sunt fericit. Este impresionant ce simt.

Dacă mi-ar fi zis cineva că voi câștiga totul ca antrenor, nu l-aș fi crezut. Da, normal că voi continua la Real. Acum vreau doar să mă bucur, să mă odihnesc și să pregătesc anul viitor", a spus Zidane pentru presa din Spania. 

3
trofee UEFA Champions League are Zidane ca antrenor: unul ca antrenor secund și două ca antrenor principal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  04 Iunie 2017, 11:34

Bagă-l pe Enzo Iannis . Fă din Real Madrid o Mogoșoaie . Real Vallecano ... Fii Gigi ...

cneius
cneius  •  04 Iunie 2017, 11:22

Ca antrenor principal nu a cistigat cupa Spaniei...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează