INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA 3-0

Reacția neașteptată a lui Dybala: "Nu am o relație extraordinară cu Messi"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 21:43

Argentinianul Paulo Dybala (23 de ani) e fotbalistul despre care se vorbește cel mai mult în acest moment, mai ales după ce a reușit o "dublă" în victoria lui Juventus în fața Barcelonei, scor 3-0, în "sferturile" Ligii Campionilor.

Fotbalistul "Bătrânei Doamne" recunoaște că nu are o relație apropiată cu starul Barcelonei, deși amândoi sunt de aceeași naționalitate, și spune că nu vrea să fie comparat vreodată cu Messi.

"Messi nu mi-a zis niciodată că aș fi urmașul lui, dar oricum nu vorbește prea mult. Păstrează ceea ce crede pentru el. Nu avem o relație extraordinară. Îl admir foarte mult pe Messi, îl respect. A câștigat multe Ligi ale Campionilor.

Eu n-am câștigat niciuna, dar visez să câștig prima Ligă cu Juventus. Pe teren suntem egali și voi face totul ca să-l înving. Nu vreau să fiu următorul Messi, vreau să fiu eu însumi. Există un singur Messi, la fel cum există un singur Maradona", a declarat Dybala, conform mirror.co.uk.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează