INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRANSFER

Reacție acidă a lui Reghecampf când a fost întrebat despre Keșeru și Budescu: "Asta ne dorim" » Invitație pentru ultrași + ce zice despre prime

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2016 13:50

Laurențiu Reghecampf a discutat despre problemele pe care le are Steaua cu ultrașii și a promis că echipa va face transferuri după acest tur preliminar. 

"Toată concentrarea noastră e pentru meciul de mâine. Numai noi putem să-i aducem pe fani la stadion. M-a deranjat că cei de la CSA a ieșit cu acel subiect. Avem nevoie de liniște. Reprezentăm cu brio România. Ni se pun bețe în roate. Nu înțeleg de ce. Nu putem ajunge la o înțelegere cu fanii. Noi suntem deschiși la un dialog, dacă și ei cred asta, îi așteptăm mâine la meci", a zis Reghecampf la conferința de presă.

...despre transferuri: "Nici Budescu și nici Keșeru nu sunt o prioritate pentru noi indiferent dacă echipa se califică sau nu. Clar! Sunt sigur că va aduce jucători care pot ajuta echipa. Keșeru a fost aici, ne-a ajutat mult, a fost la o echipă mai bună pe foarte mulți bani. Nu văd cum ne-ar putea ajuta acum. Să plece la un salariu de 800.000 la unul de 10 mii pe lună sau 15 mii. 

Asta e situația. Ne dorim jucători care vor să câștige trofee, care vor să joace pe aceste sume. Budescu are liber până în iarnă. Ce poate să joace? Două luni? Pentru că este încă accidentat. Vedem ce va fi de mâine, discutăm", a zis Reghecampf la conferința de presă.

...despre primă: "E importantă prima. Mihai nu vă zice pentru că e mai timid. Există o primă, sper ca jucătorii să o câștige".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
paparazzi
paparazzi  •  02 August 2016, 18:59
Postat de balauru48 pe 02 August 2016, 18:02

Ultrasi? Care ultrasi? Suporterii advarati stiu ca echipa asta este o clona si nu o sustin!

Si suporterii adevarati ce echipa sustin in momentul de fata???

balauru48
balauru48  •  02 August 2016, 18:02

Ultrasi? Care ultrasi? Suporterii advarati stiu ca echipa asta este o clona si nu o sustin!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 August 2016, 16:39

Sa imi aratati si mie unde e invitatia aia pentru "ultrasi", eu am citit textul de 3 ori si nu am gasit-o. Am crezut ca ati dat voi doar o parte din interviu, am cautat interviul integral si....stupoare. Nu zice nimic de "ultrasi". Sau probabil este acelasi lucru cu "fani" in viziunea voastra?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează