INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MEME-URI

REAL MADRID - BAYERN // GALERIE FOTO Real Madrid și Cakir luați la țintă pe internet după meciul cu Bayern! Glumele curg după prestația dezastruoasă a turcului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 00:17

Bayern Munchen are de ce să se simtă nemulțumită de prestația lui Cuneyt Cakir din returul cu Real Madrid, terminat la egalitate, 2-2. Spaniolii s-au impus în tur 2-1 și s-au calificat în finala Ligii Campionilor.

Robert Lewandowski a cerut penalty în minutul 17 când s-a prăbușit în careul madrilen după un duel cu Sergios Ramos, căpitanul gazdelor. Arbitrul turc a rămas impasibil.

Ultima fază a primei reprize a adus o nouă acțiune controversată. Marcelo a blocat mingea, evident, cu mâna, după o centrare a lui Kimmich. Arbitrul turc nu a dictat nici de data aceasta penalty.

Imediat, pe internet au apărut mai multe glume la adresa lui Cakir, care este luat peste picior. Nici Real Madrid nu este iertată.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
andrei.f
andrei.f  •  02 Mai 2018, 11:21

Real fără arbitri, oare ce ar fi ? Să nu uităm că arbitrul care a dat foarte uşor, evident, pentru Real, penaltiul contra Iuventusului în min 90 se află sub protecţia poliţiei. !

andrei.33
andrei.33  •  02 Mai 2018, 04:51

Can can ieftin de la barcelonezi frustrati.

mutu57
mutu57  •  02 Mai 2018, 03:45

Pana si Marcello a recunoscut ca a facut hent in careu - dar turcu a luat pitacu' si a trebuit sa-si faca treaba.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează