INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // Haos de proporții pe "Santiago Bernabeu"! Jurnaliștii spanioli și cei italieni au fost evacuați după ce au fost la un pas să se ia la bătaie

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 00:10

Tensiunea  a atins cote paroxistice în finalul partidei dintre Real Madrid și Juvents (1-3, 4-3 la general), imediat după faza în care arbitrul Michael Oliver a dictat penalty-ul din care Cristiano Ronaldo a înscris golul calificării spaniolilor.

Jucătorii lui Juve s-au năpustit asupra centralului britanic, Buffon a fost eliminat, dar scandalul a escaladat și la masa presei de pe " Santiago Bernabeu".

Conform unor informații apărute pe Twitter, jurnaliștii spanioli și cei italieni ar fi fost evacuați de la masa presei de pe "Santiago Bernabeu" după ce între aceștia a izbucnit un scandal de proporții, fiind la un pas să se ajungă chiar la corecții fizice!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
spion_kop
spion_kop  •  12 Aprilie 2018, 08:30
Postat de marian0904 pe 12 Aprilie 2018, 00:59

Arbitrul Oliver, ***, o comite din nou. Poate ca, totusi, englezii il vor tine numai pentru ei.

din pacate (sau din fericire) nu vor fi prezenti la CM din Rusia, prevad ca se vor intoarce cu forte proaspete in cupele europene.

kyil
kyil  •  12 Aprilie 2018, 02:22

niciodata nu dadea penalty daca era faza in careul Realului.....o rusine de meci...pacat de Juve! a devenit echipa mea favorita dupa meciul asta!

marian0904
marian0904  •  12 Aprilie 2018, 00:59

Arbitrul Oliver, ***, o comite din nou. Poate ca, totusi, englezii il vor tine numai pentru ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează