INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // Scandal pe tunel! Jucătorii și oficialii de la Real Madrid și Juventus s-au încăierat după meci

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2018 09:35

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, deși a pierdut cu Juventus, 1-3. Golul calificării a fost marcat în ultimele minute, din penalty. În tur, madrilenii au câștigat cu 3-0.

Un gest provocator al lui Marcelo ar fi declanșat o încăierare generală pe culoarul spre vestiare. Sergio Ramos ar fi fost și el implicat. Totul sub ochii arbitrului Michael Oliver.

Ar fi putut fi o remontada istorică, peste cea a Romei și poate chiar mai spectaculoasă decât acel 6-1 al Barcelonei cu PSG. Pentru că Juventus era în deplasare și pe terenul campioanei Europei. Decizia curajoasă a lui Michael Oliver, de a da penalty în minutul 90+3 la "contactul" Benatia - Lucas Vázquez, lovitură de pedeapsă transformată de Ronaldo în minutul 90+8, a transformat "Bernabeu" într-un cazan de foc.

În momente explozive, cu juventinii deja furioși, gata să-l linșeze pe "centralul" englez, Marcelo a făcut un gest provocator și situația a degenerat. Jucătorii și oficialii celor două echipe s-au încăierat pe tunelul ce duce la vestiare. Iar arbitrul Oliver a notat tot. Inclusiv că, în centrul incidentelor s-ar fi aflat și Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, care era suspendat pentru acest meci, dar coborâse pentru finalul meciului la marginea terenului.

Vezi aici VIDEO cu golurile partidei

Citește și: REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // Ironii către Barcelona după calificare » Ce a spus un lider de la Real Madrid după înfrângerea cu Juventus

Citește și: REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 / Antrenorul lui Juventus după eliminarea din Champions League: "Dacă era la Real în careu nu cred că se dădea penalty" » Dezvăluie ce a vorbit cu Sergio Ramos pe tunel

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
polistul68
polistul68  •  12 Aprilie 2018, 16:15
Postat de Cami Nebi pe 12 Aprilie 2018, 11:27

Auzi,decizie curajoasa a arbitrului!?A fost o decizie proasta,luata in ultimele secunde si care poate duce in final la stabilirea unei ierarhii false!Pai hai sa vedem ce au facut arbitrii in aceste sferturi de CL:gol corect de 2-0 anulat lui City,la 2-0 pt.Roma este iertat de eliminare Fazio,penalty dubios acordat lui Real in ultimele secunde.Trei meciuri din patru cu decizii care au dus la stabilirea echipelor calificate!Nu este cam mult?Demirel Nebi.

Amice, gresesi au fost, sunt, si vor mai fi...dar daca tu judeci un sfert de finala...tur-retur...dupa o singura faza ( fie ea si in min 93..)...gresesti amarnic. Faza de aseara e foarte grea....e de 50-50..doar ca arbitrul trebuie sa decida in 2 sec...fara reluari....daca nu dadea penalty, si se califica Juve, iti dai seama ce urma...mafia italia..Juve nu se dezice de trecutul ei cand cumpara arbitrii...jaful secolului....FIFA si UEFA au ceva cu spaniolii....era aceiasi nebunie..dar in sens invers.

1603333626579973
Mircea Deca  •  12 Aprilie 2018, 14:14
Postat de John Milne pe 12 Aprilie 2018, 13:08

+1

bravo stiutule...........ai dat tu verdictul , d-aici din romanica,*** ..............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  12 Aprilie 2018, 14:03
Postat de puigdemont. pe 12 Aprilie 2018, 11:50

Stimabililor, capul crimei organizate din Spania cunoscut si ca Florentino Perez si-a propus nici mai mult, nici mai putin ca Real Madrid sa castige macar vreo 7-8 Cupe ale Campionilor Europeni consecutive, depasind echipa legendarilor Puskas si Di Stefano. Iar in acest scop Perez nu se da in laturi de la nimic! Nici gruparea de crima organizat de la UEFA nu e straina, multi oficiali de acolo fiind deja manjiti cu banii mafiotului spaniol!

ZICI TU ? POATE ASA O FI,POATE CRED SI EU PE JUMATATE,DAR CAND VINE VREMEA DOVEZILOR,CE TE FACI ? EHEE...MAI E MULT PANA DEPARTE.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează