INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // Supriză în Spania! Verdictul categoric făcut în ziarul de casă al lui Real Madrid

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 12:06

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, deși a pierdut cu Juventus, 1-3. Cristiano Ronaldo a marcat golul calificării în ultimele minute, din penalty. În tur, madrilenii au câștigat cu 3-0.

Fostul arbitrul Eduardo Iturralde Gonzáles, actual specialist al ziarului madrilen AS, a comentat duelul dintre Medhi Benatia și Lucas Vazquez, în urma căruia centralul Michael Oliver a dictat penalty în minutul 90+3.

Iturralde este de părere că decizia a fost una eronată: "Împingerea lui Benatia nu este suficientă. Nu trebuia să se dicteze penalty la acea fază."

  • Real Madrid, Bayern, AS Roma şi Liverpool sunt echipele calificate în semifinale. 

Vezi aici VIDEO cu golurile partidei

Citește și: Crăciunescu contestă decizia lui Michael Oliver. "Eu n-aș fi dat niciodată acest penalty. Nu e clar. Vautrot ne-a spus: «După minutul 90, nu vă forțați norocul»”

Citește și: REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // Reacție nervoasă a unui fost mare portar după scandalul din Champions League: "Mafia fotbalului o lasă afară pe Juventus"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (76)
fangigi
fangigi  •  13 Aprilie 2018, 00:04

Eu nu suport nici realu gelatului, dar nici pe mafiotii italieni! Daca se putea le vroiam pe amandoua eliminate, pacat ca una s-a calificat! Deci sunt absolut impartial, dar din ce am vazut eu a fost penalty clar! Chiar daca asta a dat ocazia bombonelului sa-si etaleze scabros abdomenul respingator! Bine ca mafiotii au fost eliminat si sper ca realu sa iasa in turul urmator eliminati de Roma sau Liverpool mai ales!

banet66
banet66  •  12 Aprilie 2018, 21:09

La faza golului 3 a fost fault la portar - Matuidi loveste mingea din bratele portarului. Cu toate ca nu inghit Realul....

764066197083430
Matei Stefan  •  12 Aprilie 2018, 20:15

Penalty a fost, da-l draq. Pe Vazquez nu l-a doborat cu nesimtire, in marginea careului de 16 m. nu s-ar fi acordat penalty. :) Dar Vazquez era in 6 metri, pe centrul portii, 1-la-1 cu Buffon. Faza de gol 100%. Mai ocazie decat atat nu poatea fi decat sa scapi cu poarta goala. ... Vazquez a fost impins. Suficient cat sa se dezechilibreze si sa nu poata juca mingea. Iar italianul a atins mingea dupa.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează