INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG, MIERCURI, 21:45, TELEKOM, GSP

Real Madrid - PSG // Cristiano Ronaldo pe sec, Neymar otrăvitor! Cine va da sentința finalei din optimile Champions League?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 11:34

Real Madrid și PSG vor juca miercuri, de la ora 21:45, în șocul optimilor Champions League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport.

Cristiano Ronaldo n-a marcat niciodată contra parizienilor, în timp ce Neymar are 3 goluri și 5 assist- uri în meciurile cu Real. Cel mai scump jucător din lume e chiar mai periculos ca Messi în acest sezon.

Ciocnirea titanilor din "optimile" Ligii etalează o colecție de superstaruri diseară, pe "Bernabeu". Campioana Europei mai are doar un obiectiv în acest sezon, să-și apere trofeul european, însă până acolo trebuie să o scoată din competiție pe PSG.

Va fi un duel tactic Zidane - Emery, în care Ronaldo și Neymar, posibili viitori colegi în vară!, se bat pentru rolul de protagonist. Analiza publicată de L'Equipe îl scoate în față de brazilian.

"Genial pe «Bernabeu»"

Cel mai scump fotbalist al lumii s-a simțit mereu bine în Clasico, a fost otrăvitor pentru trupa blanco. 4 victorii și un egal în 7 derbyuri (niciunu în Ligă), cu 3 goluri și 5 pase decisive reușite. "A fost genial la 4-0 la Madrid în noiembrie 2015 și a provocat eliminarea lui Sergio Ramos în martie 2014", a remarcat cotidianul francez.

Cvintuplul "Balon de Aur" nu a lovit poarta în singura "dublă" cu regina Franței, din toamna lui 2015, câteva luni mai devreme de schimbarea lui Benitez cu Zizou. 0-0 la Paris, cu trei ocazii ratate, 1-0 în retur, în grupe.

"CR7 regenerat, Ney s-a menajat"

Comparația merge mai departe, punctând trendurile opuse în 2018. Cristiano tocmai a dat primul hat-trick cu Sociedad și are 7 goluri în ultimele 4 jocuri, trezindu-se la fix pentru Ligă. "Neymar s-a mai menajat în 2018, dar dă impresia că poate fi letal când trebuie. 10 goluri în 7 partide jucate de la începutul anului". Brazilianul e mai decisiv și ca Messi în acest sezon, contribuind la 44 de goluri pariziene: 28 de reușite și 16 assisturi! 

CIFRE RONALDO

  • 0,83 goluri/meci, 23,8 pase reușite și 3,8 dueluri câștigate în medie în acest sezon în Ligă și în campionat
  • 64,3% victorii, 2,4 goluri marcate și 2,1 puncte/meci are Real cu el în teren în actuala stagiune. Fără, 54,5% succese, 2 goluri și 2 puncte

CIFRE NEYMAR

  • 1 gol/meci, 51,6 pase reușite și 13,1 dueluri câștigate în medie în acest sezon în Ligă și în campionat
  • 88,9% victorii, 3,6 goluri marcate și 2,7 puncte/meci are PSG cu el în teren în actuala stagiune. Fără, 81,8% succese, 2,6 goluri și 2,5 puncte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
utraian
utraian  •  13 Februarie 2018, 13:48

"colecție de superstaruri diseară". Stiti ca "diseara" inseamna seara zilei curente , nu? Sau e articol facut pentru a fi citit maine?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează