INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VARDAR SKOPJE - STEAUA 1-2

Reghe alături de manager: "Dedic victoria cu Vardar soţiei, patronului, dar mai ales lui Mihai Stoica!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2013 00:28

Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a ales să îi dedice succesul cu Vardar Skopje, 2-1, lui Mihai Stoica, care a fost amendat în Macedonia după un incident cu reporterii Protv.

"Vreau să dedic această victorie soţiei mele, patronului, dar mai ales lui Mihai Stoica. Sînt mulţumit că toţi jucătorii au încheiat cu bine acest meci.

Le mulţumesc celor care au luat decizia de a amîna partida cu Astra. E cea mai bună decizie pentru noi. Sper că acest lucru ne va ajuta să arătăm mult mai bine la dubla cu Dinamo Tbilisi", a spus Laurenţiu Reghecampf.

...despre Piovaccari: "Mă bucur că a reuşit să înscrie. Nu e pregătit încă fizic să facă faţă unui meci întreg, dar sper să îşi intre în ritm cît mai repede"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
alexandru_p
alexandru_p  •  24 Iulie 2013, 13:03

e o vorba, daca taceai, filosof ramaneai! inteleg ca la steaua trebuie sa fie toti o familie si sa fie uniti, nu unul sa strige haist! si altul cea!, dar nu poti sa aprobi faptele facute de mimisor. linistea era mai buna in acest subiect.

mitroi2008
mitroi2008  •  24 Iulie 2013, 12:54

Cum se numea avionul cu care steaua s-a intors de la Skopje? R: "Avionul condamnatilor"!

dmarci
dmarci  •  24 Iulie 2013, 12:50

toti de la steaua sunteti niste oi fara personalitate.....rusine sa va fie .ma asteptam de la reghe la o cu totul alta comportare,doar numele e de neamt.... restul, oaie turcana.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează