INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Reghe este satisfăcut: "Steaua este foarte bună, vom ajunge la nivelul maxim în 2 săptămîni"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 iulie 2013 23:24

Laurenţiu Reghecampf a fost foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor în partida cu Vardar Skopje, scor 3-0, şi crede că echipa va juca şi mai bine în următoarea perioadă.

"Sînt mulţumit de joc, ne-am impus ritmul, am avut foarte multe ocazii, cei de la Vardar nu au existat pe teren. Am luat o opţiune importantă pentru meciul retur, asta ne-am dorit. Este foarte bine că am marcat 3 goluri. Mi s-a părut că Steaua este foarte bună, am făcut ceea ce ne-am dorit. Nu cred că poate reproşa cineva jucătorilor, poate ar mai fi trebuit să marcăm cîteva goluri.

Nu este o problemă că nu am mai marcat, pentru mine este important ca jucătorii să intre în ritm şi trebuie să jucăm din ce în ce mai bine. Trebuie felicitaţi toţi jucătorii, am jucat foarte bine. Toţi au tratat meciul serios. De la meci la meci jucăm mai bine şi cred că putem să ajungem la nivelul maxim în 2-3 săptămîni.

Urmează o perioadă foarte grea, ne dorim ca toţi jucătorii să ajungă la un nivel ridicat. Din acest motiv le-am dat o şansă lui Tatu care vine după o accidentare, lui Piovaccari care trebuie să se integreze. Trebuie ca toţi să fie pregătiţi", a spus Reghecampf la Digisport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
simohayha
simohayha  •  17 Iulie 2013, 10:38
Postat de simohayha pe 17 Iulie 2013, 10:33

Da, vezi Anorthosis Famagusta...Alta echipa adevarata care" v-a dat cu terenul in cap". Clasata aproape de locul 200 in Europa...

... chiar daca meciul era in cupa UEFA...sper ca nu ai pretentia ca "asta nu se pune"!?!

simohayha
simohayha  •  17 Iulie 2013, 10:33
Postat de daniaania pe 16 Iulie 2013, 23:59

diferenta este ca CFR a avut adversare adevarate cand a jucat in UCL.. nu manechine..Comentariul tău...

Da, vezi Anorthosis Famagusta...Alta echipa adevarata care" v-a dat cu terenul in cap". Clasata aproape de locul 200 in Europa...

faile_belix
faile_belix  •  17 Iulie 2013, 00:46
Postat de old_shatterhand pe 16 Iulie 2013, 22:58

Mda..ma uitam pe niste statistici...aia de la Dinamo Zagreb au avut 20 ocazii si au marcat de 5 ori.Steaua a avut 28 ocazii 3 goluri.Lipseste inca varful ala.Echipa in mare isi face treaba, daca ar fi si un atacant deja ar mai marca 1-2 goluri.Italianul asta sper sa ma contrazica , dar deja parca seamana cu Surdu.Peste din 2 m, se impiedica cand il loveste mingea.

Parerea mea e ca simte presiunea ratarilor, italianul. Nu este integrat inca. Nu spun ca are vreo valoare exceptionala dar il vad dand 8-9 goluri pe sezon. Oricum se demarca si se zbate mai bine ca Nikolic.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close