INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA, 18 SEPTEMBRIE, ÎN DIRECT LA DIGI 1, DOLCE 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghecampf primeşte un sfat înainte de Schalke: "Dacă reuşeşte asta, Steaua nu va avea probleme"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 11:10

Antrenorul celor de la Ceahlăul, Vasile Miriuţă, îl avertizează pe Laurenţiu Reghecampf cu privire la meciul de mîine cu Schalke.

"Schalke este în revenire de formă. Steaua va avea un meci foarte greu, dar aşa cum îl ştiu eu pe Laurenţiu, va găsi o soluţie pentru a pune probleme.

Schalke e tare pe faza de atac, acolo trebuie ca Steaua să fie atentă. În Germania toate echipele sînt bine pregătite atît tactic, cît şi fizic, plus fazele fixe, unde ei stau bine de tot.  Să nu facă faulturi la 20-30 de metri de poartă.

Dacă Steaua duce ritmul, nu va avea probleme mîine seară", a spus Vasile Miriuţă la televiziunea sportro.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  17 Septembrie 2013, 18:11

cu popa si georgievski ,steaua nu are nicio sansa

muensteraner67
muensteraner67  •  17 Septembrie 2013, 13:41
Postat de steaua024 pe 17 Septembrie 2013, 11:54

Daca Steaua isi va impune jocul la mijlocul terenului (lucru perfect posibil pentru faptul ca cei 2 mijlocasi nemti nu m-au dat pe spate) si va incerca actiuni pe partea stanga a apararii lui Schalke , atunci exista sanse foarte bune de izbanda. Cu conditia ca in momentul posesiei nemtilor sa nu incerce deposedari prin fault in treimea noastra! Greu va fi si cu arbitrul turc care poate sa "traga" cu gazdele! Oare Uefa nu stia ca cea mai mare "aglomeratie" de turci este in zona Gelsenchirchen (peste 25% din populatie sunt turci!!!) Iata o intrebare pentru diriguitorii de la UEFA! Astea sunt supozitii si s-ar putea sa avem parte de un arbitraj impartial !

Si care e pina la urma treaba cu 25% turci? Nu toti turcii sint fani fotbal si fani Schalke. Sigur ca ar veni la un meci cu Galatasaray, dar prea putin ii intereseaza Steaua. Si azi se mai pot cumpara bilete la meci, cu o echipa turceasca sigur se vindeau biletele intro zi...

muensteraner67
muensteraner67  •  17 Septembrie 2013, 13:26

DACA resueste toate astea si Sageata Navodari o bate pe Schalke. DACA!!! :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează