INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA

Reproșuri la Manchester înainte de returul cu Steaua! Pep Guardiola, săgeți către o vedetă: "Nu e suficient să faci asta"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 10:12

Chiar dacă a marcat 6 goluri pentru City în mandatul lui Guardiola, antrenorul spaniol nu e mulțumit sută la sută de evoluția lui Sergio Aguero.

"Nu este suficient să primeşti mingea de la coechipieri, trebuie să continui, alături de echipă, să pui presiune pe adversar, să continui să alergi şi să-ţi ajuţi colegii prin cât mai multă mişcare pe teren.

Nu poţi fi genial atunci când dispari din joc în momentele în care formaţia ta nu are posesia balonului".

În schimb, l-a lăudat pe tânarul atacant Kelechi Iheanacho: ''El este mereu pregătit să intre în joc. Sergio nu va putea juca întreg sezonul, Kelechi e gata să intre''.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează