INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - APOEL, AZI 21:45, DIGI,DOLCE, LIVESCORE GSP.RO

Revoluţia lui Luis Enrique! Cinci dintre titularii din meciul cu Bilbao nu au prins lotul pentru Ligă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 13:28

Luis Enrique continuă să surpindă pe toată lumea prin modul de a alcătui echipa. După ce în primele etape din campionatul Spaniei i-a lăsat pe bancă pe Pique şi pe Neymar, preferînd-i pe nou-venitul Mathieu şi pe tînărul Munir, antrenorul spaniol uimeşte şi cu selecţia pentru primul meci din UEFA Champions League.

În primul meci european al acestui sezon, Barcelona va juca pe teren propriu împotriva ciprioţilor de la Apoel Nicosia, cea mai slabă adversară din grupă.

Luis Enrique a anunţat în această dimineaţa cei 18 jucători convocaţi. Pe listă nu se regăsesc fotbalişti importanţi ca Jordi Alba, Javier Mascherano, Pedro, Sergio Busquets şi Martin Montoya, titulari în partida de campionat cu Athletic Bilbao.

Printre jucătorii convocaţi se află însă tinerii Sergi Samper, Sandro şi Munir,dar şi Dani Alves, revenit după o accidentare, şi tînărul Douglas, transferat în această vara.

Potarul Marc Andre ter Stegen, refăcut după accidentare, poate debuta în această seara în tricoul Barcelonei.

Lotul convocat: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Xavi, Iniesta, Messi, Neymar, Rafinha, Bartra, Douglas, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Samper, Sandro, Munir

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
madskills
madskills  •  17 Septembrie 2014, 13:46

mare "revolutie"...daca lipseau Messi, Iniesta, Rakitic, Xavi si Alves atunci puteam sa vorbim de revolutie. Dar chiar si asa, ce lot vroiati sa alinieze pentru partida cu cipriotii? Ca oricum o sa le dea vreo 4-5 boabe cum s-a distrat si Real aseara..

solomon_i
solomon_i  •  17 Septembrie 2014, 13:31

Doar prostii pot sa fie surprinsi la un meci al Barcelonei cu Apoel Nicosia...!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează