INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR / JUVENTUS - REAL (SÂMBĂTĂ, 21:45, PROTV, DOLCE 1)

Ronaldo e sincer: "La început, n-am așteptat nimic de la Zidane, dar acum știu că va fi și un mare antrenor"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2017 10:13

Golgeterul Madridului se înclină în fața lui Zidane înaintea finalei cu Juve: "Lui îi datorăm reușita echipei. Toți jucătorii sunt încântați să fie antrenați de el".

Pe 4 ianuarie 2016, Zinedine Zidane era numit antrenor la Real, înlocuindu-l pe Rafa Benítez într-un moment critic pentru echipa madrilenă. Cu el, los Blancos și-au revenit spectaculos, câștigând Champions League și încheind LaLiga la doar un punct în spatele Barcelonei. Iar în primul său sezon complet, a cucerit Supercupa Europei, Mondialul Cluburilor și titlul în Spania după 5 ani de așteptare. Iar acum, e din nou în finala Ligii.

"Astăzi, îl admir și mai mult pe Zidane"

"În 2016, când de-abia venise, n-am așteptat nimic de la Zidane. Nimeni nu l-a pus sub presiune, pentru că eram departe de primul loc în clasament", a recunoscut sincer Cristiano Ronaldo într-un interviu pentru site-ul UEFA. "În acest sezon, a plecat de la zero și ne-a dovedit că va fi și un mare antrenor. Știu, simt asta. Îl admiram de când era jucător. Astăzi, îl admir și mai mult. Este o persoană pozitivă. Muncește enorm și respectă fotbaliștii. Pentru mine, este clar: lui îi datorăm reușita echipei. Toți jucătorii îl respectă și sunt încântați să fie antrenați de el".

"Zidane a gestionat foarte inteligent întregul grup. Nu e ușor, toți vor să joace maximum de meciuri. El a știut să ne mobilizeze pe toți, dar și să ne odihnească atunci când era cazul"
Cristiano Ronaldo, atacant Real

4.036 de minutea jucat Ronaldo în acest sezon la Real (45 de meciuri); lusitanul adunase 4.293 de minute în 2015-2016 și 4.639 în 2014-2015

 

ZZ s-a decis: Isco, nu Bale!

Presa madrilenă susține că Zidane a ales deja "11"-le pentru finala cu Juve. Nu joacă Bale (refăcut, dar fără meciuri în picioare), ci Isco. Iar tradiționalul 4-3-3 devine 4-3-1-2, cu Isco în spatele cuplului Benzema - Ronaldo. Ziarele italiene vorbesc de un sistem cu 4 fundași la Juve, Dani Alves urcând ca aripă dreapta într-o așezare 4-2-3-1.

JUVENTUS: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanici - Dani Alves, Dybala, Mandzukici - Higuaín

REAL: Navas - Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Modrici, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema, Ronaldo

Ramos: "I-am trimis un bilet și lui Piqué"

În ciuda eternului conflict pe care mulți jucători ai Realului îl au cu fundașul catalan Piqué, Sergio Ramos știe că nu poate fi dușmanul colegului din centrul defensivei "naționalei" Spaniei. La sărbătoarea ce a urmat cuceririi titlului, albii au strigat: "Piqué, cabrón, saluda al campeón". Piqué, ticălosule, salută campioana! Dar Ramos dezvăluie: "Voi avea aproape douăzeci de invitați la finala de la Cardiff. I-am trimis bilet și lui Piqué și nu l-a refuzat". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Iunie 2017, 10:35

asa se exprima si se arata civilizatia si respectrul jucatorilor mari ,fata de antrenor

1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Iunie 2017, 10:35

asa se exprima si se arata civilizatia si respectrul jucatorilor mari ,fata de antrenor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează