INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Ronaldo face legea la Madrid! Ce i-a cerut portughezul lui Zidane pentru finala Ligii: "El joacă, celălalt nu!" + ce schimbări propune din vară

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 18 mai 2017 11:04

Portughezul Cristiano Ronaldo cere ca Isco să fie titular în finala Ligii Campionilor de la Cardiff, chiar dacă Gareth Bale va fi recuperat la timp pentru duelul cu Juventus, anunță Diario Gol.

Susținut de alți 4 jucători, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao și Casemiro, Ronaldo îi cere lui Zidane să-l lase pe bancă pe mijlocașul de bandă, galezul ajungând la numărul record de 17 accidentări în tricoul blanco. Cei cinci îl preferă pe Isco, 25 de ani, omul care a înscris golul esențial din returul semifinalei cu Atletico, scor 2-1.

"Bale se simte tot mai bine pe zi ce trece. Vedem cum va evolua starea lui, încă nu s-a întors la echipă, nu pot spune cu exactitate când se va întâmpla acest lucru", a comentat tehnicianul francez revenirea galezului în lotul madrilen.

Se pare că Ronaldo are un cuvânt greu de spus și în schimbările efectuate la Real. Presa spaniolă anunță că lusitanul i-ar fi sugerat conducerii madrilenilor că este timpul ca Real să se despartă de Bale, Benzema și James Rodriguez.

11 goluriîn 40 de meciuri a reușit Isco în acest sezon în toate competițiile

9 goluriîn 26 de meciuri a bifat Bale în acest sezon în toate competițiile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
parioli26
parioli26  •  18 Mai 2017, 17:16
Postat de fancraiova pe 18 Mai 2017, 15:17

Isco joaca mult mai bine ca bale iar khedira din ce stiu este accidentat

Gicule tu esti fan barceloona?!.. vezi ca kheidira joaca la juve

andrei.33
andrei.33  •  18 Mai 2017, 15:55

Nu zice deloc rau Ronaldo. Mi-ar fi placut sa fi mentionat si pe Navas, findca e ridicol sadai un sac de bani pe de gea cand ai deja portar.

fancraiova
fancraiova  •  18 Mai 2017, 15:17

Isco joaca mult mai bine ca bale iar khedira din ce stiu este accidentat

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close