INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Şahtior - Dortmund, meciul marilor surprize din Liga Campionilor! Ce spun nemţii despre duelul cu Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 21:25

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor, iar Şahtior Doneţk, echipa lui Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ, va da piept cu Borussia Dortmund, campioana ultimelor două sezoane din Bundesliga.

Jurgen Klopp, antrenorul Borussiei, se teme de "dubla" cu trupa lui Lucescu: "Sportiv, este o mare provocare. Va fi un meci între marile surprize ale Ligii Campionilor. Şahtior joacă un fotbal excelent. Nu există o favorită, iar noi trebuie să jucăm perfect pentru a ne califica", a spus Klopp.

Şi mijlocaşul Kevin Grosskreutz consideră că Şahtior nu este un adversar facil: "Vă avertizez, Şahtior nu este un adversar facil. Sînt foarte buni în defensivă şi au cîţiva jucători puternici în atac, iar clima din acea perioadă nu va fi în favoarea noastră. Dacă vom practica acelaşi joc ca în faza grupelor ne putem califica. Cred că nici Şahtior Doneţk nu este prea fericită că a căzut cu noi".

Vezi aici tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
vandersaar
vandersaar  •  21 Decembrie 2012, 01:09

Meciul asta am sa-l urmaresc chiar si in reluare daca va fi in aceeasi zi cu Real Madrid - Man. Utd. E o dubla echilibrata, si doua echipe ofensive. Cred ca va fi o placere sa vad meciul asta.

pophki
pophki  •  21 Decembrie 2012, 00:14

sigur tremura dortmund,au comentat dupa mentalitatea lor,insa jurgen klopp a uita sa mentioneze ca daca arbitrul nu o sai fure,el spera la calificare in sferturi...:)))

merlinus
merlinus  •  20 Decembrie 2012, 23:12
Postat de gazistu pe 20 Decembrie 2012, 22:43

desi dortmund nu are nume mari cred ca leo trage (vecinilor nostrii care nu ne au la suflet deloc). sper sa bata dortmund

leo de la strehaia ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează