INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA 0-4

Schurrle s-a distrat cu Georgievski » Cifre senzaţionale pentru neamţ la meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 21:40

Andre Schurrle a făcut pe Naţional Arena cel mai bun meci al său de la venirea la Chelsea, contribuind decisiv la victoria englezilor cu Steaua, scor 4-0.

Transferat în această vară pentru 22 de milioane de euro de la Bayer Leverkusen, Schurrle a făcut un meci senzaţional în faţa Stelei, fiind declarat omul meciului de site-ul UEFA. Neamţul a făcut ce-a vrut cu Daniel Georgievski, reuşind să creeze primul şi al treilea gol al lui Chelsea.

Diferenţa netă dintre Schurrle şi Georgievski se vede şi după cifrele înregistrate de mijlocaşul londonezilor. Acesta a reuşit nu mai puţin de 10 driblinguri ieri, în condiţiile în care următorii patru din top au adunat 6 împreună!

Mai mult, mijlocaşul de 22 de ani a trimis 5 şuturi spre poarta lui Tătăruşanu, cele mai multe de pe teren. Încă o dovadă clară a diferenţei de valoare dintre macedonean şi Schurrle este faptul că 40% dintre acţiunile londonezilor au venit pe partea dreaptă a apărării Stelei, semn că Jose Mourinho a ştiut exact care este punctul vulnerabil al echipei lui Reghecampf.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
mariuss72
mariuss72  •  03 Octombrie 2013, 08:59

Gata, ciobanul a ordonat din puscarie ca sa-l arunce pe Georgievski ca pe o masea stricata...asta e dom'le s-a gasit tapul ispasitor. Si lacheii ciobanului il asculta fara sa cricneasca...asta e Regheton, poate o fi invatat ceva ca antrenor, dar personalitate zero, nu sufla in fata ciobanului sau a coardei de nevasta.

travk
travk  •  03 Octombrie 2013, 08:54
Postat de sefulator pe 03 Octombrie 2013, 02:00

Dinamo .

hahahahahhaha tare asta.....zi ELFSBORG si stinge lumina in groapa :))) anyway....faceti misto de Georgievski, dar frate ce pretentii aveti si voi? cine e baiatul asta? e un macedonean cu origini de cangur, joaca la NATIONALA MACEDONIEI care nu a facut nimic niciodata in fotbal..si acum cine e SCHURRLE??? un tanar de viitor din NATIONALA GERMANIEI...cumparat de Chelsea cu 20 de mil de LIRE la 23 de ani...pai cum faceti comparatii? noi in UCL o sa avem sanse daca se va baga o regula cu maxim 3 straini in echipa, restul nationali englezi in cazul asta.....altfel doar in EL putem sa emitem vreo pretentie, si acolo destul de mica si intotdeauna ca surpriza, niciodata ca favoriti..e vorba de $$$

ciocaneanu
ciocaneanu  •  03 Octombrie 2013, 07:31

Socul infringerii, chiar la acxest scor, n-ar fi fost asa de mare daca marele Reghe & co. nu ar fi facut afirmatiile pe care le-a facut. Poate unii suporteri chiar au crezut ce spunea Reghe si se si vedeau pe primul loc in grupa! Acum ca Jiji e in concediu, la stina selectia se face in functie de imprtesari. Cine nu cotizeaza la Marioara, nu joaca! Sint curios cit mai are Jiji rabdare. Daca si Basel le da cu terenul in cap, vor pierde teren si in campionat si atunci zboara toti.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează