INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRAGERE LA SORŢI

Se cunosc semifinalele din Liga Campionilor şi Europa League! » Duel şoc între Real Madrid şi Bayern Munchen

foto: dailymail.co.uk
foto: dailymail.co.uk

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 13:54

Azi au avut loc tragerile la sorţi pentru semifinalele Ligii Campionilor şi Europa League. Şocul semifinalelor are loc între Real Madrid şi Bayern Munchen, principalele favorite pentru cîştigarea trofeului în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Semifinalele Ligii Campionilor:

» Real Madrid - Bayern Munchen. Pep Guardiola se întoarce pe Santiago Bernabeu în cel mai tare meci din această fază a competiţiei. Realul caută a 10-a Ligă a Campionilor din istorie, încă e prinsă într-o luptă dificilă pentru titlul din Primera şi are de înfruntat Barcelona în finala Cupei Spaniei. De cealaltă parte, Bayern a terminat repede cu Bundesliga şi s-a concentrat pe cea mai tare competiţie europeană. Însă, echipa lui Guardiola nu a strălucit împotriva lui Manchester United, în sferturi, acolo unde a rezolvat calificarea după un 3-1 pe Allianz Arena. În condiţiile în care Ronaldo ar putea absenta în meciul tur, Bayern pleacă drept favorită.

» Atletico Madrid - Chelsea. Diego Simeone şi Jose Mourinho sînt doi dintre antrenorii cu personalitate la cel mai înalt nivel din fotbalul european. Argentinianul i-a furat Cupa Spaniei portughezului, chiar pe Bernabeu, iar Mourinho are nevoie de toată inspiraţia pentru a ajunge în finală. Cum atît Chelsea, cît şi Atletico sînt prinse în lupte interne pentru titlu, meciul va fi unul al supravieţuirii. Fernando Torres se întoarce pe terenul primei iubiri şi speră să îl poată duce pe Mourinho în a treia finală UCL din carieră.

*******

Semifinalele Europa League:

FC Sevilla - Valencia

Benfica - Juventus

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (216)
ntfo
ntfo  •  13 Aprilie 2014, 14:17
Postat de casual23 pe 11 Aprilie 2014, 14:15

Desi Mourinho e in apogeul megalomaniei sale, tre` sa recunoastem, este un antrenor extraordinar. Face parte din duzina marilor antrenori ai lumii contemporane a fotbalului mondial.

Ancelotti e de 1513671 ori mai antrenor ca Mou.

ntfo
ntfo  •  13 Aprilie 2014, 14:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu mai lingeti in cur echipa aia.De cand Real este cea mai buna echipa din lume ? Si ce daca are 9 UCL? Defapt 8 dintre ele le-a castigat inainte de 2000 desteptule...asa poti sa spui si de Ajax ca are 4 Cupe ale Campionilor.

cneius
cneius  •  12 Aprilie 2014, 10:34

Real-Schalke, Real-Dortmund iar acum, Real-Bayern...

Vezi toate comentariile (216)
Comentează
Close