INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ROSTOV DON - BAYERN 3-2

Se întâmplă şi la case mai mari » Un jucător al lui Bayern, criticat de preşedintele clubului după înfrângerea cu Rostov

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 18:40

Jerome Boateng a intrat în vizorul conducerii bavareze după ce Bayern a pierdut meciul disputat cu Rostov Don, scor 2-1, în grupele Ligii Campionilor.

Boateng nu a avut cea mai bună evoluţie în meciul cu Rostov şi totul a culminat cu un penalty comis la scorul de 1-1, care a marcat revenirea ruşilor. 

Fundaşul lui Bayern a câştigat premii pentru acţiunile caritabile pe care le-a condus, dar preşedintele clubului, Karl-Heinz Rummenigge, a lăsat să se înţeleagă faptul că jucătorul ar trebui să se concentreze mai mult pe activitatea fotbalistică.

"Trebuie să se liniştească. De vara trecută a cam întrecut limita. Ar fi în interesul lui şi al clubului dacă ar reveni puţin cu picioarele pe pământ", a spus Rummenigge pentru Sky.

Bayern a pierdut al doilea meci consecutiv, după ce săptămâna trecută a fost învinsă de Borussia Dortmund, scor 0-1, în campionatul Germaniei. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează