INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PRELIMINARII

Sfaturi pentru Steaua, Astra, Viitorul și Pandurii! Adrian Porumboiu știe cum se pot califica mai departe

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 12:58

Adrian Porumboiu a vorbit despre șansele ca echipele românești să se poată califica mai departe în Europa League și Liga Campionilor. Fostul patron al celor de la FC Vaslui le dă șanse mari tuturor. 

"Steaua este mai subţirircă faţă de anul trecut. Cred că se poate califica în dauna Spartei Praga. Noi am trecut de ei în anii trecuţi şi erau într-o formă mai bună. Acum, rămîne de văzut. Să fie toate cumulate pentru o evoluţie la maximum.

Nu pot să le dau eu lecţii, dar trebuiau să fie mai înţelepţi şi să treacă peste aceste lucruri de indisciplină şi să se folosească de Hamroun, dar e problema lor, nu cunosc amănunte. Dacă nu joacă nici Adi Popa, atunci au o problemă destul de serioasă.

Popa este o pierdere mare, este un jucător care oricînd poate să speculeze. Eu cred că şi dacă va obţine un 2-1, se pot califica, un 0-0 nu este cel mai indicat scor, dar un egal cu gol sau goluri marcate ar fi ideal", a zis Porumboiu conform Fanatik.

...despre Viitorul, Pandurii și Astra: "Cred că Viitorul va merge mai departe, la fel şi Pandurii. Şi Astra are şanse, ar fi o treabă formidabilă, cu toate că-s cam descoperiţi după ce a plecat Găman, dar asta nu înseamnă că nu au şanse să se califice.

Trebuie să aibă mare grijă la Dinamo, că au plecat aşa, en-fanfare, prezintă o luptă interesantă, nu va fi o joacă simplă. Poate Gigi se va supăra, cu ghilimelele de rigoare şi va face 3-4 transferuri".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Iulie 2016, 21:26

daca creditorul ar baga mana in buzunar,si cel mai important ar lua sigla,si suporterii ar veni inapoi langa echipa,si ar lua si 2 atacanti,1 mijlocas si un fundas central buni,steaua ar defila,altfel prapad

Vezi toate comentariile (1)
Comentează