INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  EXCLUDERE

Situație incredibilă pentru o echipă din Liga Campionilor! Ar putea fi exclusă din competiție!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 17:34

Legia Varșovia riscă excluderea din Liga Campionilor, din cauza incidentelor provocate de fanii polonezi la ultimele meciuri disputate.

Înaintea partidei cu Real Madrid de marți seara, suporterii Legiei s-au bătut cu forțele de ordine spaniole (detalii AICI). În urma incidentelor din Madrid 12 oameni au fost răniți, iar 13 fani polonezi au fost arestați.

UEFA a amendat deja clubul Legia pentru incidetele care au avut loc la meciul de acasă contra Borussia Dortmund, iar partida cu Real Madrid de pe teren propriu se va disputa cu tribunele goale.

După meci pierdut pe Santiago Bernabeu cu 1-5, purtătorul de cuvânt al echipei a anunțat că ultrasii nu vor mai face deplasările din cupele europene în forma în care le făceau până acum, iar astăzi a afirmat că echipa ar putea fi chiar exclusă din competițiile europene.

"Au existat sugestii neoficiale, înaintea meciului cu Real Madrid, că orice incident ar putea rezulta în excluderea noastră din competițiile europene", a anunțat purtătorul de cuvânt al Legiei, Seweryn Dmowski.

Legia este prima echipă poloneză care joacă în grupele Ligii Campionilor după 20 de ani, însă a înregistrat trei înfrângeri în primele trei meciuri din grupă și a încasat 13 goluri, reușind să marcheze doar o dată. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează