INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL (SÂMBĂTĂ, 21:45, PRO TV, TELEKOM 1, LOOK)

Au întrerupt Ramadanul pentru duelul cu Real Madrid: "Salah și Mane nu vor fi afectați"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 25 mai 2018 09:21

Salah și Mané respectă strict tradiția musulmană, însă au decis să ia o pauză de trei zile pentru a pregăti finala. Fizioterapeutul lui Liverpool asigură că vor fi în formă maximă.

Cel mai prolific atac din Ligă nu va avea de suferit sâmbătă, în finala de la Kiev, deși existau temeri că Mohamed Salah și Sadio Mané nu vor fi în cea mai bună formă fizică împotriva lui Real Madrid din cauza Ramadanului.

Practicanți musulmani, egipteanul și senegalezul respectă strict tradiția religioasă și de pe 15 mai până pe 14 iunie, a noua lună a calendarului islamic, nu mănâncă, nici nu beau de la răsăritul până la apusul soarelui. Pentru sportivi există derogări în cazul participării la competiții internaționale, astfel că lunetiștii "cormoranilor" au decis să întrerupă postul trei zile.

Performanțe afectate cu 20 de procente

Experții în domeniu au arătat că în această perioadă performanțele sportivilor se reduc cu 20 de procente din cauza reținerii de la alimentație și hidratare. "După cum l-am văzut la antrenamente, Mo se pregătește la 20 la sută din capacitate pentru a se feri de accidentări. Dacă trebuie să țină post, singurul lucru pe care-l pot face este să mănânc și să beau și pentru el", a glumit colegul său, Alberto Moreno.

"În stagiul de la Marbella, au respectat Ramadanul, dar joi, vineri și în ziua finalei vor avea regim normal, deci nu vor fi afectați", a dezvăluit preparatorul fizic Rubén Pons.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  25 Mai 2018, 13:18

Vesticii si mai ales englezii sint naivi din cale afara, ca sa nu spun idioti ! Platesc salarii de mii de lire pe saptamina dar le permit unor jucatori sa nu se pregateasca cum trebuie pentru un asemenea meci ! Ce porcarie ! Ar trebui atasate niste clauze la contracte dar deh, nu vor sa fie numiti islamofobi sau mai stiu eu cum ! Prevad un 3-0 pentru Real !

986379311381755
Lengyel Adrian  •  25 Mai 2018, 12:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  25 Mai 2018, 10:47

Este ceva care nu se leaga. Pot manca si bea toata noaptea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează