INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

Șoc la Madrid cu câteva ore înaintea de Real - Bayern » Directorul financiar al nemților a făcut infarct și a fost transportat de urgență la spital

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 19:49

Delegația celor de la Bayern Munchen este în stare de șoc cu doar câteva ore înaintea meciului retur cu Real Madrid din semifinalele Champions League.

Jan Christian Dreesen, directorul financiar al celor de la Bayern, a suferit un infarct și a fost transportat la un spital de urgență din Madrid, anunță AS.com.

Aături de Dreesen a mers și medicul echipei. Totul s-ar fi întâmplat înaintea ultimului antrenament al echipei.

Imediat ce a fost stabilizat, medicii de la Madrid au decis că Dreesen poate fi transportat la Munchen, unde va fi supus mai multor teste cardiovasculare.

Nu e prima oară când Jan Christian Dreesen are probleme. Acesta și-a pierdut un deget într-un accident petrecut la o partidă de vânătoare.

Citește și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  01 Mai 2018, 20:23

Soc. Socant. Incredibil. Fabulos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează