INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG, MIERCURI, 21:45

Speranțe pentru Barcelona înaintea returului cu PSG: "Dacă există o echipă capabilă să dea patru goluri, noi suntem aceea"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 17:06

Luis Suarez (30 ani) a declarat că speră că Barcelona va reuși să întoarcă soarta meciului cu PSG, în ciuda faptului că a fost învinsă de parizieni cu 4-0 în meciul tur.

"A fost un eșec care ne-a rănit, dar fotbalul îți oferă luxul de a juca, peste doar câteva zile, un alt meci  în care ai posibilitatea să-ți refaci moralul. Așa că noi am avut posibilitatea să arătăm o altă atitudine și să marcăm multe goluri.

Noi vom intra pe teren să marcăm goluri. Vrem cu adevărat să facem un meci mare. Este o bună provocare pentru noi și pentru fani. Niciodată, până acum, nimeni n-a întors un 4-0!

Știm că ne va aștepta un meci infernal, dar dacă există o echipă capabilă să dea patru goluri, aceea este Barcelona. Totul cu răbdare, cu timp și cu stilul nostru", a spus Suarez în presa din Spania, înaintea duelului cu PSG de miercuri.

"Trebuie să fim ambițioși, să fim răbdători și conștienți de faptul că disperarea nu ne va ajuta cu nimic. Și publicul trebuie să fie răbdător. Sunt multe statistici care ne susțin și potrivit cărora putem marca multe goluri" Luis Suarez

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mmvv80
mmvv80  •  08 Martie 2017, 09:48

da, doar ca Barca e capabila sa si primeasca 4 goluri, au demonstrat-o in tur

Vezi toate comentariile (1)
Comentează