INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB 0-0

Sporting - FCSB 0-0 // Au îmblânzit "leii" » Doi steliști au jucat aproape perfect la Lisabona! Un singur jucător a dezamăgit

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 08:54

FCSB a terminat la egalitate, 0-0 cu Sporting  Lisabona, în turul play-off-ului UEFA Champions League, după un meci excelent reușit de echipa roș-albastră.

Aproape toți jucătorii lui Dică au avut o prestație foarte bună și au făcut ca diferența de valoare și de experiență dintre cele două formații să nu se simtă.

Denis Alibec și Florin Niță au fost cei mai buni steliști, fiind notați cu 8 de Gazeta Sporturilor. Atacantul stelist a fost foarte prezent în joc, a alergat foarte mult și creat pericol la poarta lui Rui Patricio. Portarul român a făcut un meci sigur, iar în finalul meciului a avut două intervenții salvatoare, păstrând poarta intactă.

Și Larie, Momcilovici și Teixeira au avut evoluții bune, fiind notați cu 7. 

Cel mai slab stelist a fost Gabi Enache. Fundașul dreapta a primit nota 5, după o evoluție modestă, cu multe erori, și o ratare incredibilă în ultimele minute. Antrenorul Nicolae Dică a fost notat cu 8, în timp ce  portughezul Jorge Jesus a primit nota 6.

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
zarqa
zarqa  •  16 August 2017, 19:14

Domnilor de la gsp, jucătorul Felipe Teixeira a fost cel mai bun jucător al FCSB, poate și de pe teren, de aceea (domnilor) nu îl puteți cota (nota) sub cei doi nominalizați în articol. Dacă mai punem la socoteală și condiția sa fizică și de sănătate, după accidentul suferit. El a jucat nerefăcut, nevindecat, dar a avut dorința de a juca în atari condiții.

tt85
tt85  •  16 August 2017, 17:07

Imi place cand citesc aceste comentarii si observ ca majoritatea acestora sunt mult mai bune decat ale ziaristilor care au scris.

simonhalep
simonhalep  •  16 August 2017, 15:05

d1namo cu cine a jucat aseară? sau joacă în seara asta? în UCL vreau să zic. poftim? cu *** voluntari? aaaa, ok.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close