INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB, 21:45, 15 AUGUST, DOLCE, GSP.RO

Sporting - FCSB // Adversara roș-albaștrilor caută întăriri înaintea duelului din play-off » Este în cursă pentru aducerea unui fotbalist de la Inter

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 14:46

Sporting Lisabona caută întăriri în atac înaintea duelului cu FCSB din play-off-ul Ligii Campionilor și ar putea aduce un fotbalist de la Inter Milano.

Presa din Italia anunță că brazilianul Gabriel Barbosa (20 de ani) ar fi interesat de un împrumut la Sporting Lisabona, în condițiile în care a avut doar 10 apariții pentru Inter în sezonul trecut, în toate competițiile.

Atacantul brazilian a fost transferat de Inter vara trecută de la Santos, în schimbul a aproximativ 30 de milioane de euro, dar nu a fost titluar în niciun meci din Serie A, iar meciurile din perioada de pregătire au demonstrat că Barbosa nu face parte din planurile lui Spaletti.

Deși a refuzat o serie de oferte pentru împrumuturi, se pare că jucătorul este dispus să accepte mutarea temporară la Sporting, care s-ar afla în negocieri pentru cedarea atacantului.

  • Meciul tur dintre Sporting Lisabona și FCSB se va disputa pe data de 15 august, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Dolce Sport și ProTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
saviola2_8
saviola2_8  •  11 August 2017, 17:06

saracii, astia imprumuta un jucator de 30 de milioane, adica un singur jucator care are o valorea mai mare decat tot lotul nostru:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează