INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB, 15 AUGUST, 21:45, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Sporting - FCSB // Avertisment pentru echipa lui Dică: "Unul e un killer, iar altul poate face daune oricărei formații" » Ce probleme au portughezii

Gelson Martins // FOTO: Guliver/GettyImgas
Gelson Martins // FOTO: Guliver/GettyImgas

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2017 13:07

FCSB și Sporting Lisabona se vor duela în play-off-ul UEFA Champions Legue. Turul va avea loc pe 15 august, în Portugalia, iar returul este pe 23 august, în România.

Bruno Ribeiro, tehnicianul ce a învins cu Setúbal chiar pe Sporting, pe "Alvalade" în 2011, știe însă că ”Sporting are și o fragilitate defensivă de care trebuie profitat”.

Vineri, Sporting joacă ultimul meci înaintea confruntării cu FCSB. Tot pe "José Alvalade", cu Vitória Setúbal. Un fost antrenor al Vitóriei, Bruno Ribeiro, care a învins, 1-0, cu aceeași echipă pe același stadion în 2011, spune care sunt punctele forte ale "leilor" alb-verzi.

"Sporting are calitate în toate zonele terenului și, când joci împotriva acestei echipe, e fundamental ca nivelul de concentrare să fie maxim 90 de minute. Doi oameni din atac trebuie supravegheați non-stop. Bas Dost e un killer, iar Gelson Martins poate provoca daune în orice clipă", a declarat Ribeiro pentru cotidianul lusitan Record.

Tehnicianul în vârstă de 41 de ani crede totuși că o surpriză nu este imposibilă pe "Alvalade": "Sporting are și o fragilitate defensivă de care trebuie profitat". 

Nu l-au trecut pe lista UEFA pe Bryan Ruiz

Antrenorul Jorge Jesus s-a hotărât asupra lotului de 25 de jucători cu care va ataca play-off-ul Ligii. Lipsește atacantul costarican Bryan Ruiz, aflat în dizgrație la clubul alb-verde, la fel ca Schelotto. Nu este nici fundașul dreapta macedonean Ristovski, de-abia transferat, care a jucat la Rijeka în tururile preliminar ale Ligii. În schimb, apare surprinzător Gelson Dala, un atacant de 21 de ani de la Sporting B, care nu are decât două minute oficiale la prima echipă. 

"Cât rămân la Sporting, joc cu sufletul"

După ce O Jogo a dezvăluit că Adrien Silva l-a anunțat pe Jorge Jesus să nu conteze pe el în noul sezon, dorind să se transfere în acest mercato, căpitanul lui Sporting a declarat pentru Record: "Cât rămân aici, joc cu sufletul". Adrien a crescut la Academia lui Sporting și a jucat 232 de meciuri în toate competițiile pentru "lei" (38 de goluri). Clubul lusitan cere minimum 25 de milioane în schimbul lui. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
saviola3_4
saviola3_4  •  09 August 2017, 17:27
Postat de ungurul_vesel pe 09 August 2017, 17:05

Super echipa e Barca, Madrid, Bayern. Sporting e o echipa de nivel mediu pe plan european.

in comparatie cu noi, era evident, sau trebuia sa iti si desenez?)

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  09 August 2017, 17:05
Postat de saviola3_4 pe 09 August 2017, 16:32

sporting e o super echipa care ne va elimina, asta e adevarul, sper doar sa facem o figura frumoasa si sa le punem probleme, sa iesim cu capul sus, sa jucam fotbal sa dam tot ce avem ca nu avem ce pierde.

Super echipa e Barca, Madrid, Bayern. Sporting e o echipa de nivel mediu pe plan european.

saviola3_4
saviola3_4  •  09 August 2017, 16:32

sporting e o super echipa care ne va elimina, asta e adevarul, sper doar sa facem o figura frumoasa si sa le punem probleme, sa iesim cu capul sus, sa jucam fotbal sa dam tot ce avem ca nu avem ce pierde.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează