INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB, MARȚI, DOLCE, PROTV, GSP.RO, 21:45

Sporting - FCSB // Corespondență din Portugalia VIDEO+FOTO » Dică nu e speriat de diferența de valoare față de portughezi: "Nu veneam aici dacă nu credeam în șansa noastră" + Care sunt șansele ca Teixeira să joace

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +14   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 14 august 2017 20:36

La conferința de presă susținută înaintea partidei de la Lisabona, contra celor de la Sporting, Nicolae Dică a recunoscut faptul că e o mare diferență de valoare dintre FCSB și portughezi, dar susține că roș-albaștrii își vor juca șansa la Lisabona.

Tehnicianul celor de la FCSB a adăugat că mâine dimineață se va ști cu siguranță dacă Teixeira va evolua contra lui Sporting. Teixeira a ieșit cu 10 minute mai târziu la antrenament și după câteva minute de încălzire, a început să se antreneze separat de echipă, doar cu ture de alergare ușoară.

"Vom încerca mâine seară să le punem probleme, vom vedea dacă vom reuși. Am fost pus pe gânduri de faptul că primim gol foarte repede, dar e bine că avem reacții și reușim să întoarcem rezultatul.

Este o diferență de valoare, dar ne vom juca șansa, vom da totul pentru a merge în grupe. Dacă nu credeam în șansa noastră, nu mai veneam aici.

Nu cred că e o problema pentru Sporting că au doar două jocuri oficiale. Am văzut că au ritm.

Pentru noi ar fi important să plecăm cu șanse de calificare de la Lisabona. Mâine dimineață vom vedea daca Teixeira va juca", a spus Dică.

"I-am urmărit pe cei de la Sporting, au și puncte slabe și sperăm să profităm de ele. Avem nevoie de atitudine, de încredere și cred că vom putea rezista. Chiar dacă nu scoatem un rezultat bun, cu siguranță Arena Națională va fi plină la retur.

Am trecut printr-o perioadă mai proastă, dar important e să câștige echipa, nu să marchez eu"
Denis Alibec, căpitan FCSB

  •  Meciul tur dintre Sporting și FCSB se va juca marți, 15 august, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV și TV Dolce Sport. Returul este programat pentru data de 23 august, de la ora 21:45.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
stfb
stfb  •  15 August 2017, 11:42

Nu veneai pe dracu , ce platitudini declarative , ești obligat sa vii , dacă nu erai ,sigur nu veneai !

valentinn10
valentinn10  •  15 August 2017, 03:59
Postat de nebraska pe 14 August 2017, 21:12

Sansa mielului de Pasti.

Si ce te faci fraiere daca trecem de lusitani, ia zi te pui?. Contra cu fustita si tu cu buzita?, ca pentru altceva esti urat rau , da urat rau rau de tot, ce faci, te tine?, vai mama ta de frustratjegos...

sexilian
sexilian  •  14 August 2017, 22:39

FCSB SE V-A CONCENTRA SI NU V-A LUA MAI MULT DE SASE,SIGUR.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează