INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB 0-0

Sporting - FCSB // Pintilii le cere scuze coechipierilor pentru eliminare: "Sper să revină Budescu la retur"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 23:51

Mihai Pintilii a fost eliminat în finalul meciului dintre FCSB și Sporting (0-0) de la Lisabona și le-a cerut scuze coechipierilor, adăugând că speră ca până la retur să revină în echipă și Constantin Budescu.

"Îmi pare rău, le cer scuze băieților pentru eliminare. Sper să intre Budescu la meciul retur. Sper ca Budescu să joace măcar un meci în campionat înainte de retur, pentru a fi la un nivel bun. Nu s-au schimbat șansele de calificare deloc, sper să facem un meci mare cu aportul publicului la București.

Cred că se va umple Național Arena, avem șanse mari să ajungem în grupele Ligii Campionilor. Cred că în meciurile cu miză ne concentrăm mai bine. Când jucăm cu cuțitul la os nu mai facem la fel de multe greșeli", a spus Pintilii la TV Sport ro.

  Constantin Budescu s-a accidentat în prima manșă a dublei cu Viktoria Plzen din turul al treilea preliminar al Ligii și ar putea reveni la meciul retur, când roș-albaștrii nu se vor putea baza pe Pintilii.

"Nu am ce să-i reproșez lui Pintilii, se poate întâmpla să iei două cartonașe galbene. Dar el a dat totul pentru echipă" Nicoale Dică, la TV Dolce Sport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
108992139590592
DM Bob  •  16 August 2017, 10:50
Postat de nea_vanea.60 pe 16 August 2017, 09:44

pintilii nu a vrut sa joace returul!

Ce tampenie! !!

whiteredarad
whiteredarad  •  16 August 2017, 10:11

Meci de meci Pintilii face 3-4 faulturi de galben. daca in tara arbitrii sint mai culanti,dar afara, isi lasa frecvent echipa in 10. Nu vad utilitatea unui astfel de jucator, care nici nu face faza ofensiva cum ar trebui. Din cauza unor jucatori ca el fotbalul nostru este inchis, nespectaculos, la 0-0, 1-0,incrancenat, cu falturi. asa nu vom progresa. E treaba FCSB-ului daca le place stilul Pintilii, dar acum fotbalul se joca cu inchizatori tehnici, care avanseaza pina la careu, nu faulteaza.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 August 2017, 09:44

pintilii nu a vrut sa joace returul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează