INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB, 15 AUGUST, 21:45, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Sporting - FCSB // Steliștii pot scăpa de cei mai puternici adversari! Doi oameni de bază vor să plece înainte de play-off-ul Champions League

Adrien Silva // FOTO: Guliver/GettyImages
Adrien Silva // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 08 august 2017 11:46

FCSB și Sporting Lisabona se vor duela în play-off-ul UEFA Champions Legue. Turul va avea loc pe 15 august, în Portugalia, iar returul este pe 23 august, în România.

Adrien Silva și William Carvalho, primii căpitani și elemente esențiale în linia mediană, l-au anunțat pe antrenorul Jorge Jesus că vor să se transfere în acest mercato!

Jorge Jesus, 63 de ani, are prea multă experiență pentru a nu simți când jucătorii lui sunt nemulțumiți. Antrenorul lui Sporting știa că Adrien și William Carvalho, primul și al doilea căpitan ai "leilor", ar vrea să plece și i-a chemat să discute. Nu împreună, ci individual. Nu se aștepta la asemenea răspunsuri. Tăioase!

"Nu vreau să rămân"

Adrien, mijlocașul central de  28 de ani, liderul alb-verzilor, care a fost anul trecut aproape de un transfer la Leicester, este cel mai vehement. Și, potrivit cotidianului O Jogo, când Jesus l-a întrebat dacă poate să conteze pe el în perspectiva acestui sezon, mijlocașul i-a replicat furios: "Nu!".

Mai e o șansă la William Carvalho

La rândul său, mijlocașul William Carvalho, 25 de ani, l-a informat că primul lui gând este să semneze cu un club mai puternic. Dar, susține O Jogo, "închizătorul" ar fi sugerat că, dacă nu reușește să-și găsească echipă pe gustul lui, va continua probabil pe "José Alvalade".

Ambii au evoluat în prima etapă, la 2-0 cu Aves, însă viitorul lor e foarte incert. FCSB ar putea scăpa astfel de doi campioni europeni, titulari în "naționala" lui Ronaldo. Și elemente vitale în centrul jocului lui Sporting. 

"Lotul este finalizat în acest moment. Vom lăsa jucători să plece doar în cazuri excepționale, pentru sume importante. Avem acum o echipă cu suflet de campioană. Jucătorii trebuie să reziste presiunii. Nu ne permitem nici euforii, nici depresii. Începe maratonul" Bruno de Carvalho, președinte Sporting

30.000.000 €este suma minimă cerută de Sporting pentru William

25.000.000 €e baza negocierilor la un transfer al lui Adrien

27.100.000 €a investit Sporting în acest mercato, aducând 11 jucători; ultimul, fundașul dreapta macedonean Ristovski (Rijeka)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
abeld1
abeld1  •  08 August 2017, 16:24

Pai si Steaua a cheltuit 270 de euro pe transferuri. Am auzit ca Becali mai crea sa cheltuiască încă 270

doze
doze  •  08 August 2017, 14:30

Silva nu mai pleaca, a avut oferta de la Tottenham dar nu s-au inteles.

sexilian
sexilian  •  08 August 2017, 14:21

SURSA MEGA SIGURA pana la ora meciului de frica PORTUGHEZII vor desfinta clubul,se pare ca multi emigreaza,atat de tare i-a speriat o poza cu ghisparu.....***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează