INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB 0-0

Superaudiență făcută de play-off-ul Champions League » Sporting - FCSB 0-0, cât Brazilia - Germania 1-7!

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 10:35

Sporting - Steaua 0-0, în play-off-ul Champions League, a fost urmărit de 2,3 milioane de telespectatori, la fel ca meciul de coșmar Brazilia - Germania 1-7, de la CM 2014.

2,1 milioane de români s-au uitat la Steaua - Plzen. 1,3 milioane au fost în fața micilor ecrane la meciul retur din Cehia. Acum, marți seară, ProTV a fost urmărit la nivel național de aproape 2,3 milioane de telespectatori.

Conform paginademedia.ro, postul a avut cifre mai mult decât duble față de cel de pe locul al doilea, Kanal D. Antena 1 a fost pe patru, depășită de România TV! Vârful de audiență la nivel național pentru partida Sporting - Steaua a fost la 22:20, când pe ProTV erau 2,5 milioane de privitori, iar pe "José Alvalade", "leii" lui Sporting atacau în valuri poarta lui Niță.

Audiența manșei tur din play-off-ul pentru accederea în grupele Champions League este asemănătoare celei de la partida din semifinalele Campionatului Mondial din 2014, atunci când Germania umilea Brazilia, cu 7-1! Atunci, partida transmisă de postul public de televiziune înregistra aceeași cifră de audiență ca partida Stelei de la Lisabona. Conform datelor de audiență, în ultimele luni cel mai urmărit eveniment transmis în direct la televizor a fost finala show-ului "Românii au talent": 2 milioane de telespectatori pe ProTV. 

4.700.000 de români au urmărit meciul din Cupa UEFA din aprilie 2006, Middlesbrough - Steaua, aceasta fiind cea mai urmărită partidă de fotbal din istoria măsurătorilor de la noi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
bakunin
bakunin  •  17 August 2017, 18:45
Postat de sexilian pe 17 August 2017, 15:23

sa nu va deochiati bilutelor,noi radem la urma,asteptam PANARAMA........

Voi ati murit, de unde pana corbului sa radeti? :)))))))))

grandetorito
grandetorito  •  17 August 2017, 17:09

Asta inseamna sa fii cea mai populara echipa de fotbal romaneasca din lume!!! Felicitari FCSB - Steaua!!!

sexilian
sexilian  •  17 August 2017, 15:23

sa nu va deochiati bilutelor,noi radem la urma,asteptam PANARAMA........

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close