INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB

Sporting - FCSB // Un portughez le atrage atenția roș-albaștrilor: "E cel mai bun după Mourinho" » Detalii despre tactica lui Sporting

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 09:41

Fostul căpitan al celor de la CFR Cluj, portughezul Ricardo Cadu, a analizat adversara celor de la FCSB din play-off-ul Ligii Campionilor și susține că Sporting este mult mai bună decât vicecampioana României.

"Anul acesta au băgat foarte mulți bani în transferuri ca să ia campionatul. Ar fi o problemă pentru ei dacă nu intră în Champions League, la câți bani au investit. Au adus anul trecut un antrenor foarte bun, Jorge Jesus, care este cel mai bun antrenor portughez, după Mourinho, cred eu.

Joacă un fotbal ofensiv, într-un sistem 4-4-2 și marchează multe goluri și încasează foarte puține. Toți jucătorii sunt periculoși, dar eu cred că trebuie să fie atenți la Adrien Silva si Carvalho. Tot jocul lui Sporting trece pe la ei", a dezvăluit Cadu, citat de Sport Total FM.

Portughezul a adăugat că echipa lui Dică va avea o misiune extrem de dificilă în a trece de Sporting, dar a oferit și exemplul meciului retur cu Plzen pentru a-i încuraja pe roș-albaștri.

"Șanse sunt, dar va fi foarte greu. Sporting este mult mai bună, dar Steaua avea puține șanse și la Plzen și cu toate acestea s-a calificat. Va fi o atmosfera frumoasă. Nu e nebunie, ca pe alte stadioane. Cu siguranță va fi plin, dar lumea e mai liniștită acolo", a concluzionat fotbalistul cu 247 de mecuri jucate în tricoul CFR-ului.

Partidele dintre Sporting și FCSB se vor desfășura pe 15/16, respectiv 22/23 august și vor fi transmise de Protv, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
485809194904413
Costel Tudor  •  05 August 2017, 19:30

*** , se pare ca isi va gasi nasul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

submarina
submarina  •  05 August 2017, 13:42

Bine bine d-le Cadu...dar si FCSB merge cu frana rupta!.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează