INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

Sporting i-a luat peste picior pe români după umilința administrată pe Arena Națională: "«Leii» au învins la Buda...București"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 00:33

Portughezii care se ocupă de contul de Twitter al lui Sporting Lisabona s-au distrat copios după victoria echipei lor în fața lui FCSB, scor 1-5, și și-au trollat adversarii.

După meciul tur, o pagină de Twitter a fanilor Stelei a scris: "Bast Dost s-a pierdut! Omul de 60 de milioane n-a mișcat niciun mușchi împotriva unei defensive a Stelei perfecte. Iată-l aici predându-se în fața ei".

Portughezii au răspuns astăzi: "Na na na na na Bas Dost", apoi au continuat. Ca să-i enerveze pe români, contul de Twitter al lui Sporting a continuat atingând o coardă sensibilă și prefăcându-se că a confundat Bucureștiul cu Budapesta.

"Campioniiiii! «Leii» au învins la Buda...București și sunt în Champions League", a scris contul de Twitter al lui Sporting.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
1610297729262116
Constantin Postole  •  24 August 2017, 15:27

Au totala dreptate ,toata echipa noastra a fost de fapt in BUDA ! Chiar nu miroase nimeni ca FSCB este de fapt o gluma proasta a STELEI ?

johnitza
johnitza  •  24 August 2017, 10:50
Postat de ortega pe 24 August 2017, 10:13

«Leii» au învins la Buda...București" ... Mai degrabă ...«Leii» au făcut fcsb în Buda...București"

Si rapidul tau nu s-a dus tot in Buda?Mai exista?In liga a n-spea?E usor sa faci misto de altii cand tu te zbati in mocirla,asteptarile tale sunt 0.Mai vorbim peste 20 ani cand poate ajungeti si voi in prima liga(daca nu va desfiintati iar intre timp).

ortega
ortega  •  24 August 2017, 10:13

«Leii» au învins la Buda...București" ... Mai degrabă ...«Leii» au făcut fcsb în Buda...București"

Vezi toate comentariile (18)
Comentează