INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERSARI

Steaua a apelat deja la un "spion" din Kazahstan » Un fost fotbalist român spune totul despre cei de la Aktobe: "Au un punct slab"

sursă foto: fc-aktobe.kz
sursă foto: fc-aktobe.kz

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 13:47

Dacă trece de Stromsgodset, cel mai probabil Steaua va întîlni în turul 3 al Ligii Campionilor formaţia Aktobe, din Kazahstan. Staff-ul tehnic al roş-albaştrilor au apelat deja la "spion" pentru a afla totul despre viitoarea adversară.
Fost fotbalist la Universitatea Craiova sau FC Argeş, Augustin Chiriţă, e în prezent antrenor secund la o echipă din Kazahstan. Chiriţă, 38 de ani, spune că le-a transmis deja steliştilor secretele celor de la Aktobe.

“În 2007 am fost jucător în Germania şi eram antrenat de cel care acum este antrenor principal aici. Prin intermediul lui am ajuns în Kazahstan.

Deja am fost contactat de cei din staff-ul Stelei. Echipa Aktobe nu mai este ca anul trecut, cînd era mai puternică. A schimbat şi antrenorul acum, este o echipă care are un joc combinativ. Punctul lor slab este la nivelul fundaşilor centrali. Fundaşii centrali sînt lenţi.

Nici un jucător de la Steaua nu are salariu cum au 5-6 jucători de la ei. Sînt bugete mari aici. Steaua îi poate surprinde prin viteză. Nu cred că vor avea probleme cu Aktobe”, a declarat Chiriţă la Sport Total fm.

Aktobe a cîştigat meciul tur cu Dinamo Tbilisi, scor 1-0. Returul se va juca în Kazahstan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
lucianostelistu
lucianostelistu  •  21 Iulie 2014, 16:13

DA ..... PACAT STEUA CU KAZAHTAN ....................... cine este STEAUA??????????????????? PE LANGA MANDRIA CU NATIONALA (si nu fac misto ) ATAT AVEM................ STEAUA SI NATIONALA ....... RAPIDUL E CUM E , DINAMO VARZA , PETROLU??? ASTRA ??? O SA VEDEM AN CUPELE EUROPENE.....

sandokhan97
sandokhan97  •  20 Iulie 2014, 19:12
Postat de 19ssb16 pe 20 Iulie 2014, 15:05

degeaba au apelat mai sus, la cazaci, ca steaua nu trece de Stromsgodset.

suferi cu toate boalele cumva ? trece la pas de norvegieni si daca joaca cu echipa de aseara. cred ca primele 10 echipe din Romania la ora actuala ar trece lejer de norvegieni. hai sa nu ne mai uitam in ograda vecinului ci mai bine sa ne vedem fiecare de echipa lui. ia-l pe Minciunelu si bagati-va in sedinta ca v-a batut pana si Rrompid

emeel88
emeel88  •  20 Iulie 2014, 17:56
Postat de vasglo pe 20 Iulie 2014, 15:27

Tu esti stelist sau antistelist??!! Asta ca sa ne dam seama cu cine combatem!!..:))))

Nu sunt nici pro nici contra Steaua. Federatia aia e buba. Trebuie sa recunoastem ca avem anul asta o campioana mai slaba ca anul trecut. Anul trecut spre deosebire de altii am sustinut ca va ajunge Steaua in grupe CL. Anul asta e foarte confuz, ii elimina Stromgodet , Aktobe sau iese in play-off, dar nu cred sa prinda grupele , sunt alte 8 echipe ( ruta campioanelor) mai puternice ca joc, dupa parerea mea. Steaua deocamdata e de EL , restul nu au ce sa caute pe colo doar asa de prezenta , de vreo 2 egaluri. Slaba a fost Steaua anul trecut in grupe , pai cum o sa fie daca intra anul asta acolo si sa pice intr-o grupa din aia Real, Borussia, Napoli 0 puncte garantat + golaveraj vreo -10 .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează