INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Steaua a marcat două goluri în deplasare, dar n-a convins » Costel Gâlcă dă vina pe terenul kazahilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 22:05

Steaua a reuşit să scoată un egal în Kazahstan, în condiţiile în care şi-au petrecut prima repriză mai mult în propria jumătate. Antrenorul steliştilor a găsit însă "vinovatul" pentru prestaţia slabă a "roş-albaştrilor".

"Am greşit foarte multe pase din cauza terenului. Suprafaţa de joc e de vină că n-am cîştigat, deşi eram convins că ne vom impune. Cred că vom învinge în retur. Vreau stadionul plin la Bucureşti!" a declarat Costel Gîlcă.

Marcatorul primului gol, Claudiu Keşeru, e mulţumit de rezultat şi a pus deja presiune pe noul venit Lemnaru. "E mai bine că s-a terminat 2-2 pentru că există mai mult interes pentru meciul retur. E bine că a venit şi Lemnaru, ca să fie concurenţă. Eu vreau să joc titular meci de meci pentru că asta e meseria mea, să dau gol, şi aţi văzut că am dat gol!", a spus Keşeru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
sakamoto
sakamoto  •  31 Iulie 2014, 12:54

Daca Steaua a jucat slabut in exclusivitate din cauza terenului, la Bucuresti va juca exceptional...Steaua Marea Campioana! Militienii insolventi...DESFIINTAREA!

domnelu
domnelu  •  31 Iulie 2014, 12:23

Nu inteleg pe ce se bazeaza cei care sunt f siguri de calificarea Stelei. Numele si traditia nu mai spun nimic acum. Nu poti sa invoci starea terenului daca nici nu ai apucat sa pasezi. Incercarile de recuperare ale apararii au balbait mingi in picioarele adversarilor - tot terenul e de vina? Daca kazahii repeta jocul de ieri si nu se bat singuri Steaua va lua sigur bataie. Parca vad, publicul o sa-i ia la fluierat si vor juca si mai prost. Se va cere demisia lui Galca (de parca el ar juca) iar echipa va sfarsi in anonimatul fotbalului autohton lipsit de orice perspectiva.

ainraymon
ainraymon  •  31 Iulie 2014, 12:12

Las-o balta Costele... Nu mai da vina pe altii si pe luna de pe cer... Uitete mai bine in curte si vezi ca-i mare balamuc si deranj... Se pare ca nimeni nu e in stare sa puna ordine in echipa asta de la o vreme... Cred ca ne-m cam apropiat de sfarsitul hegemoniei si bate vaant de mediocritate si insolventa!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează