INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA 0-1

Steaua criticată de un fost antrenor: "La ora actuală nu poate încăleca nici un adversar"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 23:22

Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, nu e foarte mulţumit de jocul roş-albaştrilor şi crede că la retur norvegienii vor mai avea un cuvînt greu de spus. 

"Adversarii au avut două ocazii clare şi intervenţiile lui Arlauskis au fost deosebite, el a fost jucătorul meciului. Nu trebuie să facem din acest rezultat o victorie de răsunet.

Dacă nu vom juca mai bine decît astăzi la Bucureşti, vom avea probleme. Problema este cum abordezi jocul de acasă. Stromsgodset nu este o echipă pe care s-o încaleci şi s-o ţii în careul ei.

Steaua nu poate face asta cu nici o echipă, darămite cu norvegienii! Să vedeţi ce meci greu va fi. Trebuie să jucăm prudent, în acest moment, în care Steaua nu are o echipă consolidată", a declarat Dumitru Dumitriu la DigiSport.

Stromsgodset a pierdut partida tur cu Steaua, scor 0-1. Returul va fi peste o săptămînă la Bucureşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ortega
ortega  •  17 Iulie 2014, 10:22

Oare cât au behăit părinții flămândului ăstuia de Țiți de l-au fabricat ( în timpul montei - cu alte cuvinte ) așa răgușit ... Un crocodil castrat plângându-și apropiatul sfârșit , dintr-o gură de canal ar fi mai inteligibil decât ydyotul ăsta ...

bamse1901
bamse1901  •  17 Iulie 2014, 09:52

ori are dreptate ori e invidios

tbone
tbone  •  17 Iulie 2014, 09:37

bine poate nea Dumitriu nu sti ca totusi asta e abia al doilea meci al Stelei oficial, aia erau in plin campionat totusi conteaza si asta, + terenu care e destul de dificil si mustea de apa, l-au udat ca disperatii norvegienii, s-a vazut in prima repriza la un falut in margine cand a cazut jucatorul sarea apa zici ca plouase 3 zile.....in retur nu stam la discutii cu astia, probabil vor ataca ca nu au ce sa faca si le dam gol pe contraatac si la revedere....sper insa sa pierdem in Play off si sa jucam in grupele EL sa nu mai ia gibonu bani multi....a si inca ceva, MURE LA UNGURI AFARA CU EI DIN TARA

Vezi toate comentariile (12)
Comentează