INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA 1-1

Steaua merge să cîştige la Varşovia: "Sînt convins că ne vom califica în grupe"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 00:11

Florin Gardoş, înlocuitorul lui Vlad Chiricheş în centrul defensivei în partida cu Legia, crede că Steaua se va califica în grupele Ligii Campionilor.

"Ştiam că sînt puternici. Meritam însă să cîştigăm, am dominat meciul. Este un rezultat negativ, dar mergem să cîştigăm acolo.

Îmi pare rău că am luat gol. Cînd iei gol ca fundaş nu ai cum să fii mulţumit. Astăzi am aflat că voi juca. Ştiam că a avut o problemă Chiri la antrenamentul de ieri, mereu sînt concentrat să-mi fac treaba.

Avem forţa să ne calificăm, am demonstrat de atîtea ori că avem valoare şi sînt convins că vom merge în grupe", a spus Gardoş la Digisport Special.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  22 August 2013, 11:23

Daca vrea sa se califice, Steaua trebuie sa corecteze cite ceva pe ici colea, prin partile esentiale. Adi Popa joaca pt adversar, nu-si justifica cu nimic prezenta in teren. Zero barat! Latovlevici baiat harnic, muncitor, plin de calitati, dar... este folosit gresit. Desele lui aventuri in atac sint sanctionate de adversr cu...gol! Nu-l dubleaza nimeni asa ca zona lui, devine... bulevard! Greseli inerente ale antrenorului. Lipsa de experienta, este tinar. Cu toate acestea Rege, are un mare viitor ca antrenor!

redsef2005
redsef2005  •  22 August 2013, 09:47
Postat de flo_ax pe 22 August 2013, 01:55

Lato nu avea ce cauta acolo, cand ai 1-0 si scopul e sa nu iei gol. Ca ce chestie sa iei gol pe contra-atac cand esti in avantaj? Prepelita e ceva acolo, dar numai fotbalist nu. Cu el in teren, la pachet cu fratii Costea, a reusit sa retrogradeze Craiova. Nici nu miroase pe langa Pintilii. Dezamagirea inceputului de sezon e Popa, care are numai fite de vedeta, nu mai alearga de cand nu are concurenta pe post. Oricum si 2-1 si 1-1 e aceeasi branza, Steaua trebuie sa castige in retur.

O discuţie constructivă se poate purta aici despre lipsa unor rezerve cât de cât de valoare. Când primele opţiuni de înlocuire la stoper şi închizător sunt Gardoş, respectiv Prepeliţă, atunci ai o problemă uriaşă. Iar când ultima schimbare operată e introducerea lui Cristea, din acel moment nu mai poţi emite nici un fel de pretenţii de la jocul respectiv, te-ai resemnat cu rezultatul. Dacă mai adaugi şi lipsa de formă vizibilă din avion a unor titulari - Latovlevici, Popa - vezi că nu e totul OK la echipă. În ce priveşte scorul, un 1 - 1 acasă nu e o tragedie, doar şi Astra, şi Pandurii, şi Petrolul s-au calificat după rezultate identice, au bătut în deplasare!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 August 2013, 08:35

Nu aveti nici forta nici valoare ...unde ai demonstrat aceasta ? In blaturi ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează