INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Steaua pregăteşte accesul în grupele Ligii » "Roş-albaştrii" anunţă multe nume noi: "Avem un singur jucător de profilul ăsta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 16:30

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, deja de gîndeşte la accedera în grupele UEFA Champions League, unde echipa pe care o conduce trebuie să alinieze şi o echipă de juniori.

Cum Steaua nu are decît un singur jucător care se încadrează în această medie de vîrstă, Valentin Cojocaru, oficialul "roş-albaştrilor" a anunţat că vor fi aduşi în perioada următoare mai mulţi astfel de puşti.

“Echipele care sunt calificate în faza grupelor sunt obligate să se prezinte şi cu echipe de juniori, mai exact cu fotbalişti născuţi după 1 ianuarie 1995. Noi avem un singur jucător care se încadrează, Valentin Cojocaru.

Va trebui să prezentăm o echipă cu cel puţin 10 jucători pe care-i avem în curte, aşa că ne vom întări considerabil, dar nu vă spun acum ce jucători vom lua şi de unde îi vom aduce. Ne vom prezenta, însă, onorabil“, a spus Stoica la Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
simohayha
simohayha  •  20 Iulie 2013, 09:41
Postat de dreamer123 pe 19 Iulie 2013, 18:47

de la sere ii aduce

De acolo iti aduci tu etnobotanicedar e oK, sevrajul isi spune cuvantul, deja e deranj mare-n canisa Securitatii...

blaustein
blaustein  •  19 Iulie 2013, 21:49
Postat de ciuraru pe 19 Iulie 2013, 20:20

Nu m-ar mira sa vina autocarul plin cu juniori de la Hagi

Exact la asta m-am gandit si eu si mai mult ca sigur asa se va intampla. Nu mai ai cum sa faci trialuri acum si sa aduci jucatori la plesneala. Risti sa te faci prea tare de ras acolo, deci va venii cu jucatorii de la Academia Hagi si ii va legitima la Steaua.

ciuraru
ciuraru  •  19 Iulie 2013, 20:20

Nu m-ar mira sa vina autocarul plin cu juniori de la Hagi

Vezi toate comentariile (17)
Comentează