INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua şi-ar putea ţine pe bancă golgeterul » Cine va fi atacant: Claudiu Keşeru sau Gabi Iancu?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 22:16

Gâlcă l-a încercat la antrenamente, în ultimele zile, pe fostul jucător al Viitorului ca vîrf împins, semn că se gîndeşte şi la varianta să înceapă cu el în echipă


Arlauskis şi Tănase vor fi pe teren, dar nu s-au spulberat chiar toate semnele de întrebare pe care Gâlcă le are asupra primului "11". Mai are unul singur, chiar în privinţa ultimului titular, cel al postului de atacant. Cine va juca în faţa tridentului de mijlocaşi ofensivi, format din Popa, Sînmărtean şi Tănase?

La antrenamentele de după partida cu Ceahlăul, Gâlcă a încercat, în afara soluţiei clasice, numită Keşeru, şi una la care dacă ar apela diseară, ar fi o surpriză totală: Gabi Iancu. Antrenorul are mai multe argumente pentru care ar merge pe "mîna" lui Iancu: puştiul are viteză mai mare decît Keşeru, ar putea specula mai bine spaţiile din defensiva bulgarilor, e mai tehnic şi e fotbalist care se pretează mai bine la un joc de combinaţii rapide, de contraatac.

N-ar fi prima dată cînd Gâlcă ar apela la Iancu ca vîrf împins. Chiar la primul meci din Champions League, cu Stromsgodset, în deplasare, Iancu a jucat în faţă şi a fost jolly-joker-ul Stelei, reuşind, pe o execuţie individuală de mare clasă, să înscrie singurul gol al partidei. De fapt, de fiecare dată cînd Gâlcă a apelat la el, l-a pus să joace atacant: în Supercupa cu Astra, dar şi la victoria, 3-1, cu CSU Craiova.

Keşeru îl bate la toate capitolele
Aproape că nu există termen de comparaţie între cei doi, în privinţa prestaţiilor şi randamentului pe care l-au avut cu Gâlcă antrenor. Plecînd de la meciuri şi minute jucate pînă la postura de titular, dar mai ales golurile şi notele din Gazetă, Keşeru îşi surclaseză colegul din avanposturi.

Comparaţie în acest sezon
G. Iancu Parametru Keşeru
8 Meciuri 9
3 Titular 6
313 Minute 576
1 Goluri 10
0 Pase de gol 0
5,67 Media notelor GSP 6,50


Echipa probabilă a Stelei:
Arlauskis - Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Breeveld - Ad. Popa, L. Sînmărtean, Cr. Tănase - Keşeru


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  27 August 2014, 17:10

Sper sa joace Keseru(dar Galca este imprevizibil si de multe ori ia decizii stranii)pentru ca este singurul OM de gol din lot.Fara Chipciu va fi foarte greu sa bagam mingea in poarta,dar daca lipseste si Keseru eu zic ca nu vom marca in Bulgaria ...sau poate Galca crede ca are norocul lui Reghecampf si va marca din faze fixe cu fundasi centrali.STEAUA trebuie sa se intareasca daca vrea sa castige campionatul si sa faca si ceva prin cupele europene.Nu poti spera cand ai mijlocasi ca Prepelita sau atacanti ca Iancu. Sper ca A.Popa sa-si revina odata ca si el face figuratie cam de 1 an ,de la Tanase nu sper ca asta este nivelul lui ,nu are cum sa progreseze mai mult.Steaua are nevoie de GOL !

rad1cal
rad1cal  •  27 August 2014, 10:43

Joaca Ciocoiu.

harison
harison  •  27 August 2014, 10:42

Intradevar lui Iancu i-ar prinde bine niste castraveti,merge bine la mahmureala.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează