INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

Șumudică a analizat jucătorii de la FCSB » De ce nu-și revine Budescu și care e jucătorul folosit de Dică pe postul greșit

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 21:42

Marius Șumudică a vorbit despre jucătorii de la FCSB pe care i-a antrenat la Astra și a explicat ce se întâmplă cu Constantin Budescu.

"Pentru mine, Enache nu poate juca fundaș dreapta niciodată. E părerea mea. Eu îl cunosc foarte bine. Nu are deprinderile unui fundaș de bandă.

Alibec e greu de oprit când pune piciorul pe minge.

Budescu vine după accidentare. Eu știu cum e Costică atunci când vine după o accidentare. Îi trebuie timp.

M-am bucurat în schimb pentru Junior Morais. S-a văzut dorința la el. Mă bucur că jucătorii ăștia pe care i-am antrenat își pun amprenta pe evoluțiile acestei echipe", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

"După meciul cu Galatasaray n-am ieșit din casă. Nu m-am așteptat niciodată să fie un nivel atât de ridicat. Acolo, la o victorie în două zile Federația ne plătește 500.000 de euro. Am 21 de jucători, dar când spun primul «11» ies repede din vestiar, să nu mă «încingă» jucătorii" Marius Șumudică, antrenor  Kayserispor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  25 August 2017, 09:17

Sumi, mai bine vezi de iatagane ca turcii nu-ti iarta jocul ,,ofensiv,, !

sooos1ck
sooos1ck  •  25 August 2017, 08:51

Pana si infantilul asta de Sumudica stie ca Enache e mijlocaș, cand o sa invete si Dica????

corectu
corectu  •  25 August 2017, 07:51

Jucatorii Astrei au fost antrenati si de Isaila,de exemplu.Si eu stiu ca un jucator transferat e acelei echipe.Si atat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează