INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTRA - FC COPENHAGA

Șumudică și Silviu Lung au analizat-o pe Copenhaga: "Nu contează ce-a fost în amical"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2016 16:36

Marius Șumudică și Silviu Lung jr au vorbit despre FC Copenahaga, formația pe care Astra trebuie să o elimine dacă vrea să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor. 

FC Copenhaga este un adversar dificil. Nu se compară ce a fost în partidele amicale cu ce va fi la această dublă. Se putea mai bine, dar se putea şi mai rău.

Calificarea se va juca însă pe teren, avem șansa noastră. Nu există nici un adversar mai uşor”, a spus Marius Şumudică, pentru site-ul oficial al clubului.

”Am jucat cu cei de la Copenhaga în cantonament. Sunt o echipă foarte bună. Sunt foarte ofensivi și combină foarte bine. Este un adversar extrem de dificil. O să fie o dublă foarte grea.

Nu-mi place să dau procente, dar cred că ei sunt favoriți, pentru că sunt cap de serie. Noi o să ne jucăm șansa noastră și o să încercăm să producem surpriza și să ne calificăm”, a declarat Silviu Lung jr pentru Digi.

Astra a învins-o în urmă cu 10 zile pe Copenhaga într-o partidă amicală, scor 1-0. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  15 Iulie 2016, 21:29

Daca nu arbitreaza Coltescu , 5% sanse de calificare !!!!!!

grandetorito
grandetorito  •  15 Iulie 2016, 17:50
Postat de grandetorito pe 15 Iulie 2016, 17:49

Bafta Astra Giurgiu!!! *** ***!

Lui Sumudicka in doresc norocul saraciei!

grandetorito
grandetorito  •  15 Iulie 2016, 17:49

Bafta Astra Giurgiu!!! *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează