INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID 2-4 D.P.

SUPERCUPA EUROPEI // Primul meci oficial, prima dezamăgire pentru Lopetegui: "Această înfrângere nu schimbă strategia de transferuri"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 01:26

Antrenorul lui Real Madrid, Julen Lopetegui, a comentat prima sa înfrângere oficială pe banca tehnică a campioanei Europei, 2-4 cu Atletico în Supercupa Europei, după prelungiri (Detalii AICI).

"Am luat decizii riscante și nu ne-au ieșit. Trebuie să învățăm din greșeli și să îmbunătățim situația. Atletico ne-a pedepsit pentru erori și ne-a învins meritat.

Nu cred că această înfrângere schimbă cu mult strategia de transferuri pentru noul sezon. Trebuie să ridicăm capul și să începem bine campionatul", a declarat Lopetegui.

Vezi și:

Contra anunță supremația lui Atletico Madrid: "Am fost zilele trecute la antrenamentele lor!"

Jucătorii lui Atletico nu vor să se oprească aici: "Sper să fie doar începutul unui sezon perfect"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  16 August 2018, 09:28

Prima repriza fantastica pentru Real, restul meciului a fost un dezastru, aceleasi probleme in aparare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează