INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CITY 3-3

Surpriza Celtic » Manchester City a suferit la Glasgow pentru o remiză chinuită, 3-3 în fața unei echipe ambițioase

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 00:02

Celtic Glasgow i-a făcut viață grea lui Manchester City într-un meci în care s-au marcat 6 goluri.

Vezi aici toate rezumatele serii de miercuri din Liga Campionilor!

Echipa lui Pep Guardiola a fost condusă de fiecare dată, dar a reușit să revină și să încheie 3-3 un meci în care jucătorii lui Brendan Rodgers i-au chinuit serios pe Aguero și compania.

Echipa engleză a încercat să facă jocul de posesie dorit de tehnicianul catalan, însă scoțienii nu i-au lăsat pe adversari să pună stăpânire pe minge și au jucat curajos.

Dembele a deschis rapid scorul, în minutul 3, după o fază superbă. City a răspuns după 9 minute, prin Fernandinho, însă Sterling și-a băgat mingea în proprie poartă în minutul 20 și Guardiola se vedea nevoit să-și îndemne din nou fotbaliștii să alerge după egalare.

Același Sterling s-a revanșat pentru eroarea comisă și a făcut 2-2 în minutul 28, după o pasă  excelentă a lui Silva.

Dembele n-a fost de acord și a făcut dubla la două minute după pauză. Nolito a închis tabela în minutul 55.

Celtic n-a mai fost la fel de proaspătă după jumătatea celei de-a doua reprize și s-a mulțumit să apere rezultatul de egalitate până la final.

  • Celtic: Gordon; Lustig, Toure, Sviatchenko, Tierney; Bitton (Griffiths, '84), Brown; Sinclair, Rogic (Armstrong, '57), Forrest (Roberts, '81); Dembele.
    Rezerve: De Vries, Simunovic, Gamboa, McGregor.
  • City: Bravo; Zabaleta, Otamendi, Kolarov, Clichy (Stones, '73); Fernandinho; Sterling, Silva, Gundogan, Nolito (Fernando, '76); Aguero.
    Rezerve: Caballero, Sagna, Sane, Navas, Iheanacho.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează