INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL, MARTI, TELEKOM, PRO TV, GSP.RO

Surpriză neplăcută pentru Guardiola înainte de returul din Liga Campionilor, Manchester City - Liverpool: "Amintiți-vă ce-a fost anul trecut!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 15:20

Spaniolul Mateu Lahoz (41 de ani) va arbitra partida retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Manchester City - Liverpool, scor 0-3 în prima manşă. 

UEFA l-a desemnat pe Mateu Lahoz la returul dintre Manchester City şi Liverpool de marți, lucru care nu-l va bucura pe antrenorul "cetățenilor", Pep Guardiola. Centralul spaniol a fost luat în colimator de antrenorul lui City după duelul cu Monaco din ediţia trecută a Ligii Campionilor.

"Cetăţenii" au fost eliminaţi în optimile sezonului trecut de Monaco după o dublă manşă încheiată la egalitate, 8-8 (1-3 la Monaco şi 5-3 pe Etihad).

"Amintiţi-vă ce s-a întâmplat anul trecut. Era 1-1 contra lui Monaco, acasă, când am avut un penalty clar şi eliminare după un fault asupra lui Aguero. Arbitrul spaniol nu l-a acordat. În loc să fie 2-1 pentru noi au trecut ei în avantaj. Aceste mici detalii sunt foarte importante", a declarat Guardiola la finalul manşei tur cu Liverpool, 0-3 acuzând câteva decizii ale "centralului" neamț Felix Brych.

Returul dintre Manchester City şi Liverpool se joacă marţi, de la 21:45, şi e liveTEXT pe GSPro şi în direct pe TV Telekom Sport și Pro TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
902266089848384
Petru Simion  •  10 Aprilie 2018, 04:10

Tot scriu pe aici de Man. City -apararea si mijlocul nu se pot acomoda , cat despre atac cu Sane pe partea stinga si el are piciorul sting de LEMN. O echipa de ,,gloabe`` chiar daca CUMPARA MECIUL cu Liverpool. Cu BARCA, REAL SI BAYERN e mai bine pentru Gladiola sa stea acasa.

126791918017681
Danezul Gramada  •  09 Aprilie 2018, 09:02

Patru goluri la Monaco și cu opt la City, egal 12.Impartit la 2,la unii dă 8.E bun așa, sa terminat 8 -8 dubla dinte Monaco și City. Grea matematica asta cine o fi inventat-o.

701022053411127
Cristian Niculescu  •  09 Aprilie 2018, 08:43
Postat de Cristian Niculescu pe 09 Aprilie 2018, 08:41

Trimite ti jurnalistii la cursuri specializate dr aritmetica... e pacat Guardiola e un antrenor cu bune si cu rele, dar oamenii vad doar bunele. Creeza un stil de joc destul de spectaculos dar are si cateva minusuri. Nu stie sa organizeze deloc apararea. Aparenta defensiva buna a lui city se datoreaza faptului ca are o posesie enorma lucru care incurca serios echipele mai mici. dar intr un duel cu o echipa mai puternica imediat se vad lipsurule, vezi ultimele doua meciuri. O alta chestie care nu mi place este ca mereu critica arbitrii. In plus se mai si vaita desi a antrenat 3 echipe in toaya viata lui si toat

*toate echipele antrenate de Guardiola au avut bugete mari si el totusi se mai plange din cand in cand de lot

Vezi toate comentariile (5)
Comentează