INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA 1-0

Tamaș nu comentează escapada de după derby: "Ar trebui să se vorbească și despre meciul de azi, când le era frică celor de la City să mă atace"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 00:14

Gabriel Tamaș a lăudat atitudinea echipei de la meciul retur cu City, însă a refuzat să comenteze escapada avută după derby-ul cu Dinamo.

"Cred că am avut o schimbare de atitudine față de meciul tur, nu ne-a mai fost frică. Îmi doresc să mă calific în primăvara europeană cu Steaua. Cred că vor mai fi transferuri, că suntem puțini fundași centrali și avem puține vârfuri", a spus Gabi Tamaș la Dolce Sport.

Fundașul Stelei a refuzat să comenteze episodul de după derby, când a fost filmat petrecând până dimineață și în timp ce fuma. 

"Eu nu am ce să vorbesc referitor la episodul acela, să vorbească presa. Dar sa vorbească și despre meciul de azi, când le era frică celor de la City să mă atace", a adăugat Tamaș.

Steaua a pierdut "dubla" cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor, scor 0-6 la general, și va juca în grupele Europa League.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
983732924972315
Soos Vilmos  •  25 August 2016, 20:40

Delirul acestui individ conduce la doua variante : sau nu s-a trezit din vesnica betie sau in tartacuta lui cei doi neuroni se cam cearta.

tihi
tihi  •  25 August 2016, 17:08

Tremurau cei de la City...mai Tamas,cand vei ajunge om serios?Lasa-te de scandal si bautura...fii fair play in viata si in sport,si atunci ai dreptul sa vorbesti..deocamdata esti un om certat cu legea si cu bunele maniere...dai dovada de lipsa de cultura!!!!!

777677939019551
Nicolae Matasa  •  25 August 2016, 16:18

duhnea a tuica de prune

Vezi toate comentariile (28)
Comentează