INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FRANȚA

Trei, Doamne, și toate trei! Revirimentul fotbalului francez a surprins Europa în prima etapă a Ligii

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 13:00

Prima etapă a grupelor Champions League le-a adus echipelor franceze două victorii şi un egal. Rezultatele au fost: Lyon - Dinamo Zagreb 4-0, PSG - Arsenal 1-1 și Tottenham - Monaco 1-2.

Dacă victoria celor de la Lyon era una firească, maniera în care a fost obţinută a fost entuziasmantă. Deşi privaţi de serviciile lui Lacazette, aceştia şi-au creat nu mai puţin de 22 de ocazii de gol şi doar intervenţiile lui Semper au făcut să nu se repete acel celebru 7-1.

AS Monaco a reuşit surpriza serii de miercuri pe White Hart Lane. Jocul exact implementat de Jardim, a făcut din monegasci o adevărată sperietoare pentru granzi. În decurs de 2 saptămâni, aceştia au învins Paris Saint Germain şi Totenham. Acesta poate fi, în sfârşit, semnul unui sezon echilibrat în Ligue 1.

Deşi a dominat cu autoritate întalnirea cu "tunarii" lui Wenger, PSG a reuşit să câştige un singur punct, în principal din cauza ratărilor uriaşe ale lui Cavani.

Diseară, încă două reprezentante ale fotbalului francez se vor lua la trântă cu adversari din Germania. Nice, gaşca nebuna a lui Favre, a devenit şi mai nebună odată cu venirea lui Balotelli. Aceştia vor evolua pe teren propiu împotriva nemţilor de la Schalke, într-un meci care se anunţă a fi extrem de spectaculos. În cealaltă partidă, Saint Etienne se va deplasa la Mainz, una dintre cele mai inconstante echipe ale debutului de sezon.

Ştacheta ridicată în ultimii ani de şeicii de la PSG pare să fi stârnit orgoliul adversarilor, iar acest lucru nu poate fi decât îmbucurător pentru fotbalul european.

(Adrian Jitea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  15 Septembrie 2016, 16:56

"Trei, Doamne, și toate trei!" - ce ??? Nu au cistigat toate ...!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează