INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN

UEFA a anunțat arbitrul de la Steaua - Partizan » I-a mai condus de două ori pe campionii României

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 12:17

Partida Steaua - Partizan Belgrad, din prima manșă a turului III preliminar al Ligii Campionilor, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Olanda, avîndu-l la centru pe Kevin Blom, informează site-ul oficial al grupării bucureștene.

Kevin Blom va fi ajutat, la cele două linii, de Bas van Dongen și Patrick Langkamp, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Danny Makkelie.

Acesta a mai condus meciul din grupele Europa League 2009-2010 dintre Panathinaikos - Dinamo, scor 3-0, dar și meciurile Steaua - Maccabi Haifa, scor 4-2 din grupele Europa League 2011-2012 și Steaua - Spartak Trnava, 0-1, din turul 3 preliminar al Europa League, 2012-2013.

De asemenea a condus și partida din play-off-ul Europa League dintre Maccabi Haifa și Astra, scor 2-0. Steaua - Partizan este miercuri, de la ora 21:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Iulie 2015, 10:33

Tiiii... Ce mai latră câinii la stele... La una din ele, ca să fim mai preciși. Și ecarisajul e lângă Groapă...

samertx
samertx  •  27 Iulie 2015, 15:30
Postat de rangers94 pe 27 Iulie 2015, 15:14

*** , voi cand mai castigati ceva cu care , sa va mandriti ? Dinamo aka Rusinea aka Insolventa este cea mai saraca echipa din Europa . Nici un jucator dar absolut nici unu' , nu vrea sa semneze cu Saracia din groapa . Cap de musca ce esti.......................

Ce ai pățit? Nu ți-a priit adevărul pe stomacul gol? Sunteți la un pas de desființare și vouă vă arde de glorii și fumuri europene. :))

rangers94
rangers94  •  27 Iulie 2015, 15:15
Postat de dinamo_fan pe 27 Iulie 2015, 15:11

aveti noroc ca nu mai picati sa va elimine descultii de bulgari pentru ca au fost eliminati de descultii de moldoveni. baaaaaaa !! v-au eliminat cu jucator de camp in poarta si cu penalty primit gratuit in meciul tur, ratat de ronaldo de romania. si voi ne povestiti cat de buna e steaua in europa ?? :)))))))))))))))))))))))). vai de capul vostru.

Insolventule , voi pe cine eliminati anu' asta in Europa . Ce tupeu *** de sekuristi aveti . V-as pune la zid pe toti daca asi putea .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează