INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI UEFA CHAMPIONS LEAGUE

UEFA CHAMPIONS LEAGUE // S-au stabilit sferturile și semifinalele UEFA Champions League » United - Barcelona este capul de afiș

Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 13:19

Azi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile și semifinalele UEFA Champions League. 

Manchester United - Barcelona este cel mai tare duel din sferturile Champions League. Acesta va fi al cincilea duel direct dintre cele două formații. În semifinale, câștigătoarea meciului United - Barcelona se va duela cu învingătoarea partidei Liverpool - FC Porto.

Două dintre cele patru formații din Anglia, Tottenham și Manchester City, se vor duela între ele în sferturi, iar câștigătoarea acestui meci va juca în semifinale cu echipa care se impune în partida Ajax - Juventus.

 

SFERTURILE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Ajax - Juventus
Liverpool - FC Porto
Tottenham - Manchester City
Manchester United - Barcelona

Semifinale UEFA Champions League

Tottenham/Manchester City - Ajax/Juventus
Manchester United/Barcelona - Liverpool/FC Porto 

Finala uefa Champions League

Câștigătoarea semifinala 1 - câștigătoarea semifinala 2

Meciurile din turul sferturilor UEFA Champions League vor avea loc pe 9-10 aprilie, iar returul pe 16-17 aprilie.

Turul semifinalelor se va disputa pe 30 aprilie - 1 mai, iar returul pe 7-8 mai.

Finala se va juca pe 1 iunie, la Madrid, pe stadionul „Wanda Metropolitano”.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  16 Martie 2019, 02:37
Postat de Paul Georgescu pe 15 Martie 2019, 16:16

La cate terenuri in cap a luat Ronaldo de la MESSI pe vremea cand juca la Real nu o sa fie nici o surpriza cand o sa-i dea MESSI in cap cu terenul si acum cand joaca la Juve. Ronaldo e un fotbalist mediocru plin de steroizi ,el nu poate pricepe fotbalul pe care=l practica THE KING(MESSI).

Ultimele 3 trofee Champions League le-a luat Ronaldo. Cu tot cu teren. :)) Cat despre steroizi, este informatie publica faptul ca Messi face injectii cu hormoni de la 12 ani, a recunoscut si el si Barca. Scrie pe google : Messi injectii hormoni si taci. De ce crezi ca i se mai spune *** ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  16 Martie 2019, 02:32
Postat de Paul Georgescu pe 15 Martie 2019, 16:41

Ce IQ nene ce inteligenta ,aici se joaca fotbal nu se dezbate teoria relativitatii,iar in materie de fotbal MESSI nu are egal!

Ai dreptate, Messi nu are egal .... pe locul 2 :))) Ronaldo are 124 de goluri in Champions League , iar Messi 106. Ronaldo a castigat Campionatul European cu Portugalia, Messi nimic cu Argentina. Ronaldo a luat Champions League cu 2 echipe diferite, Manchester United si Real Madrid, Messi doar cu Barca. Ronaldo a castigat campionatul in 4 tari diferite : Portugalia, Anglia, Spania, Italia, iar Messi doar in Spania. Messi regele locului 2. :)))

2350055508388256
Bogdan Farcaș  •  15 Martie 2019, 20:44
Postat de neaga1900 pe 15 Martie 2019, 14:32

Multi adamiratori mai are Barca in Romania. Majoritateav trebuie sa aibe 16-18 ani!

Chiar si mai putin!...in toata viata mea n-am cunoscut un admirator Barca sau Real sa stie vreun cantec/slogan/imn (ce vor ei), ce sa mai zic de detalii cu privire la istorie sau alte amanunte. YNWA!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează