INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

UEFA crede în şansele lui Mircea Lucescu în faţa lui Bayern Munchen! Forul european a realizat un material dedicat echipei românului

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 17:31

Site-ul oficial al UEFA a publicat un material dedicat meciului Bayern Munchen - Şahtior, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Forul european scrie despre atuurile lui Mircea Lucescu în meciul împotriva nemţilor.

"Totul e posibil. În mod normal Bayern este favorită, dar în fotbal totul este posibil.

Tot timpul am avut încredere în Luiz Adriano. Toţi plecau şi i-am lăsat să o facă, dar pe el l-am păstrat", a spus Lucescu, pentru sursa citată.

Cum a prezentat UEFA vedetele lui Mircea Lucescu

Luiz Adriano este golgheterul din ultimele cinci sezoane ale echipei. În acest sezon, Adriano a înscris nouă goluri din 11 şuturi pe poartă.

Mijlocaşul defensiv Fernando, în vîrstă de 22 de ani, a fost transferat sezonul trecut de Mircea Lucescu la Şahtior pentru a-l înlocui pe Fernandinho, cedat la Manchester City. El va avea rolul de a bloca atacurile campioanei Germaniei, care în faza grupelor a avut o posesie de 64 la sută.

Viziunea lui Douglas Costa va testa apărarea germană, în special datorită capacităţii mijlocaşului de a juca pe toate posturile din linia mediană.

Experienţa lui Darijo Srna. Fundaşul stînga croat de 32 de ani se află la al 12-lea sezon la Şahtior. Accelerările şi experienţa sa ar putea fi cruciale în această confruntare. La Cupa Mondială din 2014, Srna a alergat cu o viteză maximă de 33 de kilometri pe oră, comparativ cu 31,6 a olandezului Arjen Robben.

Calitatea lui Alex Teixeira. Deseori Teixeira apare în spaţiile mici dintre liniile de mijloc şi apărare ale adversarilor, pasând către vîrfurile Luiz Adriano şi Taison. În faza grupelor, Teixeira a înscris de trei ori. El este omul de pe teren al lui Lucescu, transmiţînd instrucţiunile românului pe teren şi organizîndu-i pe «mineri».

Turul dintre Şahtior Doneţk şi Bayern Munchen este pe 17 februarie, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
florinstanescu128
florinstanescu128  •  17 Februarie 2015, 21:18
Postat de dash.berlin pe 17 Februarie 2015, 00:07

tu crezi ce ? mou sa se uite la meci...sa invete meserie de la Maestrul Pep Guardiola, cel mai mare antrenor al momentului worldwide .

Si daca castiga ucrainienii "dash.berlin" isi da cu tesla in coaste si ii pupa poala lu Mou !

dash.berlin
dash.berlin  •  17 Februarie 2015, 00:07
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Februarie 2015, 18:10

..si eu cred ...

tu crezi ce ? mou sa se uite la meci...sa invete meserie de la Maestrul Pep Guardiola, cel mai mare antrenor al momentului worldwide .

dash.berlin
dash.berlin  •  17 Februarie 2015, 00:06
Postat de bdgeorge pe 12 Februarie 2015, 17:46

eu ii urez succes dar sincer are sansa porcului de Craciun..nu as pune 1 leu pe ucrainieni..

Corect !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează